Telt házas fórum Tarpán

Dr. Tilki Attilának, a 4. számú választókerület Országgyűlési Képviselőjének a meghívásának eleget téve, Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség Európai Uniós Ügyekért Felelős Államtitkára volt Tarpa vendége, egy lakossági fórum keretében, 2018. március 26.-án. Szécsi Szabolcs Polgármester, mint házigazda településvezető, kiemelte, hogy sorsdöntő fontosságú választás előtt áll az ország, s a Képviselő Úr által meghívott vendég, azaz Takács Szabolcs Államtitkár Úr, olyan a Kormány által ráruházott feladatokat lát el, amely tulajdonképpen történelmi fontosságú küldetés, s nem csak hazánk, de egész Európa jövője szempontjából, meghatározó jelentőséggel bír. 
Zsúfolásig megtöltötték az érdeklődők a Tarpai Művelődési Házat, s még Kárpátaljáról is igen szép számú vendég tette tiszteletét a fórumon. Miután Szécsi Szabolcs Polgármester Úr köszöntötte a jelenlévőket, igen kellemes meglepetésként, Sasvári Sándor színművész urat konferálta fel, aki egy csodálatos musical részlettel gyönyörködtette a vendégeket, akik felállva tapsolták vissza az előadót, aki ezt követően, stílszerűen a Rákóczi Fejedelemről szóló musicalből is előadott egy csodálatos számot.
Dr. Tilki Attila képviselő Úr, az általa elmondott gondolatok között, idézett azokból a megdöbbentő tartalmú Európai Parlamenti jelentésekből, amelyek hűen tükrözik azt, hogy egyes Nyugat-Európai politikusok, a migráns kérdést is egyéni ambícióik szolgálatába állítják, s olyan formában nyilatkoznak meg, ami azt támasztja alá, mintha egyáltalán nem lennének tisztában azzal, hogy az iszlám térnyerése, a migráció révén megtelepedő vallási fanatikusok révén, mekkora veszélyt jelenthet, a keresztény Európára nézve.

Takács Szabolcs Államtitkár Úr, kifejtette, hogy a Magyar Kormány által önként vállalt szerepkör, a határzár megépítése, amellett, hogy mindenekelőtt természetesen Magyarország érdekeit szolgálja, de egész Európát is védeni kívánja, egy olyan veszélytől, ami egyértelműen  terror fenyegetettséget jelent, azaz békés állampolgárok életére jelenthet kockázatot, s magát, az Európai keresztény kultúrát is, gyakorlatilag létében fenyegeti. 

Az Államtitkár Úr kitért a közelgő választás óriási tétjére is, s ajánlotta a választópolgárok figyelmébe, Dr. Tilki Attila jelenlegi Képviselő Urat, aki a migráns kérdésben, a Magyar Kormány álláspontjának egyik elkötelezett képviselője az Európai Parlamentben, s az Ő személye, garancia lehet arra, hogy választókerülete érdekei mellett, Magyarország, s az Európai keresztény kultúra egyik elkötelezett híveként, szakértő politikusaként fog a továbbiakban is tevékenykedni, megválasztása esetén.

A Tarpai lakossági fórum szép számú érdeklődő résztvevője, hasznos információkkal, és felemelő élményekkel gazdagodva távozhatott erről az estéről. 

Vissza