A Reggeli Start és a Déli krónika műsoraink a Magyar Média Mecenatúra Program támogatásával valósulnak meg.

Friss hír

ÚJ ÜZEMKÖZPONTOT KAP FEHÉRGYARMAT

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmatban közel egymilliárd forintos beruházással építenek fel egy ipari létesítményt.

Olvasson tovább...

ÉLETTÁRSÁT ÖLTE MEG A NAGYECSEDI FÉRFI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett és fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Z. Sándor 29 éves nagyecsedi lakos ellen.

Olvasson tovább...

JELENLEG 100 EZER TONNA IPARI ALMÁVAL NEM TUDNAK MIT KEZDENI A MEGYEI TERMELŐK

A közelmúltban megrendezett vásárosnaményi gazdafórumon dr. Nagy István kiemelte: a gazdálkodók kiszolgáltatottak a multinacionális feldolgozóknak, ezen a méltatlan helyzeten csak egy termelői összefogással létrehozott zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzem megépítésével lehet változtatni.

Olvasson tovább...

ITT AZ ÚJ INTERNETES KIHÍVÁS - SZEDD A SZEMETET ÉS FOTÓZD LE

Végre egy értelmes kihívás! Vizes jeges és egyéb veszélyes vagy értelmetlen Facebookos kihívások helyett végre egy értelmes jelenség ütötte fel a fejét a hazai közösségi média egén.

Olvasson tovább...

ARANYOSAPÁTIBA LÁTOGAT GEORGE PATAKI, NEW YORK ÁLLAM VOLT KORMÁNYZÓJA

"Különleges nap volt a mai nap az életemben. Dr. Tilki Attila képviselő úr felhívott, hogy sikerült a mindössze két napig Magyarországon tartózkodó New York állam volt kormányzójával egy találkozót megszerveznie." - tette közzé Aranyosapáti Község Önkormányzata hivatalos oldalán Kazsuk Csaba, a község polgármestere.

Olvasson tovább...

Szerszámokat loptak egy aranyosapáti házból

Aranyosapáti – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást H. András 23 éves és L. Ferenc 34 éves aranyosapáti lakosok ellen.

Olvasson tovább...

Autó füstölt Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Olvasson tovább...

Virágzásváró túra: töltse a szombatot Szatmárban!

Magosliget – A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság szervezésében március 16-án, szombaton virágzásváró túrát rendeznek a Magosligeti-erdőben. A tavaszi madárhangoktól zajos erdőben szakvezető kíséretében figyelhetik meg a túrázók többek között a virágzó kárpáti sáfrányokat és erdélyi csillagvirágokat, valamint az erdő élővilágát is.

Olvasson tovább...

Nyitott Bíróság program Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat – A Fehérgyarmati Járásbíróság a Szatmárcsekei Kölcsey Ferenc Általános Iskola 34 diákját, 7. és 8. osztályos tanulóit fogadta 2019. március 1-én, a Nyitott Bíróság program keretében.

Olvasson tovább...

Részegen ült volán mögé egy vásárosnaményi nő

Nagyvarsány, Vásárosnamény – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. január 6-án Nagyvarsány belterületén intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 33 éves vásárosnaményi lakost.

Olvasson tovább...

Égő teáskanna fül okozott riadalmat Kisvárdán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Olvasson tovább...

Több ezer tő virít a kertben

Vásárosnamény – Több ezer tő hóvirág díszíti a ritkaságszámba menő beregi csodakertet.
 

Olvasson tovább...