BALESETET OKOZOTT MÁTÉSZALKÁN A HELYI FÉRFI

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. március 17-én Mátészalka belterületén.

Olvasson tovább...

rendben zajlik az átállás a digitális munkarendre a szakképzésben is

Rendben zajlik az átállás a digitális munkarendre a szakképzésben is - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

Megyei emlékjelek ’56-nak

Az emlékjelek jellege és minősége leginkább az erre a célra szánt anyagi erőforrástól függött.
 
 

Olvasson tovább...

VESZÉLYES LEHET MEGENNI A HALLOWEEN-TÖKÖT - FIGYELMEZTET A AGRÁRKAMARA

Egyre népszerűbb ősszel a sütőtökfogyasztás és október végén a halloween-tök faragása, ugyanakkor míg az előbbiek finom csemegék, addig a dekorációs célra szánt tökök közül nem mindegyik ehető és már kis mennyiségben is komoly rosszullétet okozhatnak - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Olvasson tovább...

ITTASAN VEZETETT A MÁTÉSZALKAI NŐ VÁSÁROSNAMÉNYBAN

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 21-én éjszaka Vásárosnaményban vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 23 éves mátészalkai lakost.

Olvasson tovább...

NYOLC KAMIONOSNÁL TÁRTAK FEL JOGSÉRTÉST A RENDŐRÖK

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján hajtotta végre a rendőrség a TISPOL Truck & Bus elnevezésű országos közlekedésbiztonsági ellenőrzést 2019. október 14. és október 20. között.

Olvasson tovább...

TILTOTT SZEREK AZ ÉDESSÉGEK KÖZÖTT ZÁHONYNÁL

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több doboz tesztoszteront találtak édességek közé rejtve, Záhonyban.

Olvasson tovább...

LEZÁRT VÖDÖRBEN 45 KECSKERÁKOT TALÁLTAK A VÁMOSOK TISZABECSEN

A pénzügyőrök egy belépésre jelentkező ukrán autót és utasait ellenőrizték Tiszabecsen. Munkatársaink a csomagtér átvizsgálásakor egy lezárt vödörben 45 kecskerákot találtak. A nem megfelelő tárolás miatt nagy részük elpusztult.

Olvasson tovább...

LÁBON ÁLLÓ KUKORICA KAPOTT LÁNGRA MÁTYUSON

Kukoricatarló és lábon álló kukorica kapott lángra Mátyuson, a Petőfi Sándor utcában. A tűz egy erdőt és további öt hektár lábon álló kukoricát veszélyeztetett.

Olvasson tovább...

ILLEGÁLIS MIGRÁNSOKAT FOGTAK EL BEREGDARÓC ÉS GELÉNES KÖZÖTT

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2019. október 21-én 2 óra 10 perckor Beregdaróc és Gelénes között elfogtak négy határsértőt.

Olvasson tovább...

EGÉSZ HÉTEN MARAD A SZÁRAZ, NAPOS IDŐ

Száraz, napos, meleg idő várható a jövő héten is. Hétfőn akár 28 fok is lehet, s a továbbiakban is csak néhány fokkal lesz hűvösebb - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Olvasson tovább...

Több Pöttyöst gyárthatnak

Különleges naphoz különleges torta illik, és persze egy nem mindennapi helyszín is: a FrieslandCampina keddi sajtótájékoztatóját a mátészalkai üzem tejátvételi helyiségében tartották, egy hatalmas begyűjtő kamion mellett – ott, ahol Szautner Péter, a társaság vezérigazgatója megfogalmazása szerint a Túró Rudi élete kezdődik.

Olvasson tovább...

Burkolatjavítás mindkét irányban

A M3-as autópályán mindkét irányban forgalomkorlátozás lesz burkolatjavítás miatt.

Olvasson tovább...

ISMÉT "LEKAPCSOLTAK" EGY BALESETVESZÉLYES JÁRMŰSZERELVÉNYT, MOST A KISVÁRDAI RENDŐRÖK

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 29-én a 4-es számú főúton intézkedés alá vontak egy külföldi állampolgár által vezetett autószállító trélert.

Olvasson tovább...