Seszták Miklós: másodiknak végezni az országban mindenkit büszkeséggel tölt el

Az országgyűlési képviselő a vasárnap megtartott EP-választás megyei eredményeire utalt azon a nyíregyházi sajtótájékoztatón, melyen megyénk kormánypárti képviselői értékelték a választási eredményeket.

Olvasson tovább...

900 millió forintból újul meg a nyírbogáti iskola

225 gyerek tanulási feltételei javulnak az 1980-ban épült, majd 2015- ben külsőleg már megújult nyírbogáti Vántus István Általános Iskolában a 837 millió forintos belső felújításnak köszönhetően. A pályázati forrásból finanszírozott beruházás kivitelezői szerződését ma írták alá ünnepélyesen Nyírbogáton.

Olvasson tovább...

Nébih: határérték feletti policiklikus aromás szénhidrogéneket (pah) mértek őrölt gyömbérben

Határérték feletti policiklikus aromás szénhidrogéneket (pah) mértek Kínából származó őrölt gyömbérben – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn az MTI-vel.
 

Olvasson tovább...

Tovább romlott a levegő minősége Nyíregyházán

Emelkedett a szálló por levegőben mért koncentrációja az elmúlt napokban Nyíregyházán – közölte az önkormányzat kedden az MTI-vel.

Olvasson tovább...

Fél hektáron lángolt a nádas Nyírgyulajon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből

Olvasson tovább...

Sokba került a fácán leves a a besenyődi férfinak

A Nyíregyházi Járási Ügyészség soron kívül állítja bíróság elé azt a besenyődi orvvadászt, aki előbb egy fácánt, majd egy őzet fogott hurokkal.

Olvasson tovább...

AZ OROSZ HATÓSÁGOK KÖRÖZTÉK A ZÁHONYNÁL ELFOGOTT UKRÁN NŐT

A záhonyi vasúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2019. február 17-én 9 óra 54 perckor egy 39 éves ukrán állampolgár.

Olvasson tovább...

413,60 MILLIÓ FORINT TÁMOGATÁS VÁSÁROSNAMÉNYBAN ENERGETIKAI FEJLESZTÉSRE

A Vásárosnamény Város Önkormányzata az Új Széchenyi Terv, Terület-és Településfejlesztési Operatív Programban meghirdetett Vásárosnamény Város közcélú épületeinek energetikai fejlesztése elnevezésű pályázati konstrukcióban 413,60 millió Forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert

Olvasson tovább...

AUTÓS ÜLDÖZÉS NYÍREGYHÁZÁN - ITTASAN, BÓDULT ÁLLAPOTBAN BALESETET IS OKOZOTT A MENEKÜLŐ

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2019. február 16-án 14 óra 30 perckor a 41-es számú főúton Napkor térségében igazoltatni akartak egy hatósági jelzés nélkül közlekedő személygépkocsi sofőrjét.

Olvasson tovább...

NŐI RÖPLABDA MAGYAR KUPA - MEGVÉDTE CÍMÉT A NYÍREGYHÁZA

A Nyíregyháza megvédte címét a női röplabda Magyar Kupában, mivel a sorozat vasárnapi, érdi fináléjában 3-0-ra legyőzte a Békéscsabá

Olvasson tovább...

Számos kiemelt jelentőségű örökséghelyszínt állítanak helyre

Szabolcs – A Felső-Tisza-vidéknek, ennek a viharos múltú régiónak az épített öröksége kiemelt helyet foglal el a hazai művészettörténetben, kultúrtörténetben, de már igen korán felkeltette az örökségvédelem figyelmét is – hangzott el azon a konferencián, amelyen szó esett az egyházi örökség művészettörténeti jelentőségéről, a turisztikai fejlesztésekről, a restaurátori és régészeti kutatások eredményeiről, de a fenntartható műemlékvédelemről is.

Olvasson tovább...

Nemcsak az ittas sofőrt büntetik, hanem azt is, aki átengedi neki a kormányt

Alig másfél hónap alatt megyénk bíróságaira közel 80 olyan ügy érkezett, melyben ittas vezetőkkel szemben kell ítéletet hoznia a bírónak. Az ittasság megállapítása szempontjából nem releváns az a védekezés, hogy „Én az előző nap ittam, nem az indulás előtt”

Olvasson tovább...

FENNÁLLÁSNAK HARMADIK ÉVÉT ÜNNEPELTE A VÁSÁROSNAMÉNYI FÉRFIKÓRUS

Bankettel ünnepelte meg 3 éves fennállását a Vásárosnaményi Férfikórus. A megjelent vendégeket Filep Sándor Vásárosnamény polgármestere köszöntötte, majd a kórus megálmodója és létrehozója Sánta Miklós vette át a szót.

Olvasson tovább...