CSERÉPKÁLYHÁBÓL ÁRAMLOTT VISSZA A FÜST TISZABEZDÉDEN

Cserépkályhából áramlott vissza a füst Tiszabezdéden, a Május utcában vasárnap.

Olvasson tovább...

TARPA FELÉ TARTOTTAK AZ IRAKIAK

A munkácsi határőrség Luzsankai határőrei jelzést kaptak, hogy több ismeretlen személyt láttak az ukrajnai Badaló (Бадалово) községnél a határ irányába közeledni.

 

Olvasson tovább...

MINTEGY 10 FOKOS LEHŰLÉS VÁRHATÓ A HÉT KÖZEPÉN

Meleg, napsütéses, de szeles idővel indul a jövő hét. Szerdától egyre többfelé várható eső, és nagyjából 10 fokos lehűlésre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Olvasson tovább...

PÁR NAP ALATT ÖSSZEGYŰLT ZENTÉNEK 700 000 000 FORINT

Sikerült összegyűjteni a gerincvelői izomsorvadással (SMA) küzdő Zentének a méregdrága kezeléséhez szükséges összeget. Ma reggeli posztban számoltak be erről a szülők, és arra kérték az eddig adományozókat, hogy többet már ne utaljanak, megvan a 700 millió forint.

Olvasson tovább...

EGY HÉT AKCIÓ ALATT 627 SOFŐR ELLEN INDULT ELJÁRÁS KÜLÖNBÖZŐ JOGSÉRTÉSEK MIATT SZ-SZ-B. MEGYÉBEN

A rendőrség 2019. szeptember 16-a és szeptember 22-e között tartotta a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján a Figyelem az útra elnevezésű összehangolt közúti ellenőrzését.

 

Olvasson tovább...

HÓDÍTOTT A VEGYSZERMENTES ZÖLDSÉGLEKVÁR A NAGYDOBOSI SÜTŐTÖK FESZTIVÁLON

A Pillangó Kert kóstoltatott, díjat nyert, és egy hasznos kiadványt is bemutatott Nagydoboson, a Páskom Rendezvénytéren megtartott Sütőtök Ffesztiválon.

Olvasson tovább...

ÜZENET A MÚLTBÓL - A MATOLCSI REFORMÁTUS TEMPLOM TORONYGOMB ÜZENETE 1948-BÓL

Isten iránti hálával adom közre azt a közel 71 esztendős üzenetet, amelyet templomunk levett toronygombjában megtalálhattunk.

Olvasson tovább...

Magyar Levente: a mostani évek Magyarország évei

Magyarország teljesen más helyzetben van, mint 2010 előtt, az elmúlt kilenc évben emelkedett az életszínvonal, erőssé és stabillá vált a gazdaság, Európában is tekintélyes nemzetté emelkedett fel a magyar - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfőn a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton.

Olvasson tovább...

HALÁLOS BALESET TÖRTÉNT NYÍRBÁTORBAN

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. szeptember 16-án 22 óra 40 perc körül Nyírbátorban, a Császári úton.

Olvasson tovább...

ISMÉT VISSZAVONULTATTAK EGY MEZT FEHÉRGYARMATON

Szomorú aktualitása volt annak, hogy e hét péntek este, összegyűltek a Fehérgyarmati Városi Sportcsarnokban, az FVSE vezetői, szakvezetői, valamint a női és a férfi kézilabdacsapat játékosai.

Olvasson tovább...

KÉT TÁBLA CSOKOLÁDÉÉRT RABOLTAK MÁTÉSZALKÁN

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyta nyomozást J. Sándor 40 éves és V. Péter 44 éves ópályi lakosok ellen.

 

Olvasson tovább...

EGÉSZ HÉTEN AKCIÓ KERETÉBEN KIEMELTEN ELLENŐRZIK A MENET KÖZBENI MOBILTELEFON-HASZNÁLATOT A RENDŐRÖK

A rendőrség a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján 2019. szeptember 16. és szeptember 22. között tartja meg Magyarországon a „Figyelemmel az útra” elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését.

Olvasson tovább...

TISZASZALKA ÉS GERGELYIUGORNYA KÖZÖTT ELLENŐRIZTÉK - "POZITÍV LETT" AZ ALKOHOLSZONDA A NYÍRTASSI NŐNÉL

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 28-án Tiszaszalka és Gergelyiugornya között ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 30 éves nyírtassi nőt.

Olvasson tovább...

Autó lángolt Rakamazon

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. szeptember 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Olvasson tovább...