AZ EGYIK TULAJDONOS ZAVARTA MEG A TOLVAJOKAT NYÍRCSAHOLYBAN

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. M. 20 éves, L. N. 18 éves, és egy 15 éves nyírcsaholyi lakosok ellen.

Olvasson tovább...

KÖRÖZÖTT QUAD A CSENGERSIMAI HATÁRÁTKELŐHELYEN

A csengersimai közúti határátkelőhelyen 2020. július 7-én 22 óra 10 perckor jelentkezett kilépésre egy járműszerelvénnyel közlekedő 50 éves román állampolgárságú férfi.

 

Olvasson tovább...

CSERÉPKÁLYHÁBÓL ÁRAMLOTT VISSZA A FÜST TISZABEZDÉDEN

Cserépkályhából áramlott vissza a füst Tiszabezdéden, a Május utcában vasárnap.

Olvasson tovább...

TARPA FELÉ TARTOTTAK AZ IRAKIAK

A munkácsi határőrség Luzsankai határőrei jelzést kaptak, hogy több ismeretlen személyt láttak az ukrajnai Badaló (Бадалово) községnél a határ irányába közeledni.

 

Olvasson tovább...

RENDŐRT HÍVTAK A GARÁZDA FÉRFIRA EGY FEHÉRGYARMATI VEGYESBOLTBA

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 47 éves helyi lakos ellen.

Olvasson tovább...

program indul kisgyermekesek képzésére, elhelyezkedésük támogatására

Megjelent 3 milliárd forintos keretösszeggel a "Kisgyermeket nevelő szülők képzésének elősegítése, ösztöndíja és elhelyezkedésük támogatása" című kiemelt pályázati felhívás - mondta el Rákossy Balázs, európai uniós források felhasználásáért felelős pénzügyminisztériumi államtitkár az MTI-nek.

Olvasson tovább...

BEJELZETT A RÁDIOAKTÍV SUGÁRZÁST MÉRŐ JELZŐRENDSZER TISZABECS UKRÁN OLDALÁN

Magyarországra kívánt utazni Mercedes típusú kisbuszával egy  51 éves ukrán állampolgár, aki a határátlépéshez a Vilok-Tiszabecs határátkelőhelyet választotta.

Olvasson tovább...

EGÉSZ HÉTEN BORÚS, SOKSZOR KÖDÖS IDŐ VÁRHATÓ

Jellemzően borult, ködös idő várható egész héten, néhol havazás is lehet. Emellett hidegre kell számítani, többfelé napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Olvasson tovább...

Férfi kézilabda Eb - Balogh Zsolt: hitet és erőt adhat a győzelem

A jobbátlövő Balogh Zsolt szerint a magyar férfi kézilabda-válogatottnak hitet és erőt adhat, hogy legyőzte Oroszországot az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, szombaton

Olvasson tovább...

ÚJABB ANYAGOKKAL BŐVÜLT A DIZÁJNERDROGOK TILTÓLISTÁJA

Az elmúlt napokban lépett hatályba az a miniszteri rendeletmódosítás, amely alapján újabb két anyaggal bővült a dizájnerdrogok tiltólistája, amelyre így már 87 vegyület került fel - közölte Rétvári Bence, a KDNP alelnöke szombaton az MTI-vel.

 

Olvasson tovább...

ISMÉT MAROKKÓI HATÁRSÉRTŐKET FOGTAK NYÍRBÁTORBAN - VONATON UTAZTAK MÁTÉSZALKÁRÓL DEBRECEN FELÉ

A Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2020. január 10-én 13 óra 30 perckor a nyírbátori vasútállomáson elfogtak három határsértőt, akik magukat marokkói állampolgároknak vallották.

Olvasson tovább...

NE VEZESSEN GÉPJÁRMŰVET, HA MÉG KIMUTATHATÓ MENNYISÉGŰ ALKOHOL VAN A SZERVEZETÉBEN

Szinte az egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét ellepték a rendőrök, akik finn módszeres ellenőrzésre állítják meg az autókat.

Olvasson tovább...

TÖRÖK HATÁRSÉRTŐKET FOGTAK EL BEREGDARÓCNÁL

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2019. december 31-én 20 óra 25 perckor Beregdaróc külterületén elfogtak két gyalogosan közlekedő török állampolgárságú férfit, akik Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták.

Olvasson tovább...

ELFOGTÁK A CSENGERI RONGÁLÓT - RENDŐRSÉGI HÍREK

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrsének munkatársai 2020. január 2-án Csengerben elfogtak egy 45 éves helyi lakost.

Olvasson tovább...