Interneten reklámozzák a koronavírus elleni hamis gyógyszereket

A hamis maszkok, kézfertőtlenítők és tesztek után már megjelentek a koronavírus elleni hamis gyógyszerek is. Pár ezer forintért, vény nélkül bárki vehet az elsőre hangzatos készítményekből az interneten. Az országos tiszti főorvos szerint ezek az ismeretlen eredetű szerek akár súlyos egészségkárosodást is okozhatnak, ezért nem javasolja, hogy bárki ilyet vegyen – hangzott el az M1 Híradójában.

Olvasson tovább...

CSÚSZÁSBAN A KUKORICA BETAKARÍTÁSA SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYÉBEN

Az elmúlt hetekben hullott eső miatt késésben van a hazai takarmánykukorica betakarítása.

Olvasson tovább...

A tavaszi szünetben is ingyen kaphatnak meleg ételt a rászoruló gyermekek

A tavaszi szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést, így akár 208 ezer fiatal kaphat meleg ebédet – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkársága hétfőn az MTI-vel.

Olvasson tovább...

Sajtótájékoztató a Szatmár-Beregi értékekről Vásárosnaményban

Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere, Baracsi Endre, megyei közgyűlés alelnöke és dr.Tilki Attila a térség országgyűlési képviselője tartott sajtótájékoztatót a Szatmár-Beregi értékekről a Vásárosnaményi Tourinform irodában.

Olvasson tovább...

Telt házas fórum Tarpán

Dr. Tilki Attilának, a 4. számú választókerület Országgyűlési Képviselőjének a meghívásának eleget téve, Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség Európai Uniós Ügyekért Felelős Államtitkára volt Tarpa vendége, egy lakossági fórum keretében, 2018. március 26.-án. Szécsi Szabolcs Polgármester, mint házigazda településvezető, kiemelte, hogy sorsdöntő fontosságú választás előtt áll az ország, s a Képviselő Úr által meghívott vendég, azaz Takács Szabolcs Államtitkár Úr, olyan a Kormány által ráruházott feladatokat lát el, amely tulajdonképpen történelmi fontosságú küldetés, s nem csak hazánk, de egész Európa jövője szempontjából, meghatározó jelentőséggel bír. 

Olvasson tovább...

Gaál Kinga Alelnök Asszony volt Fehérgyarmat vendége

Országjáró fórum keretében érkezett pénteken Fehérgyarmatra Gál Kinga Európa Parlamenti képviselő, az Európai Néppárt alelnöke Tilki Attila, a térség országgyűlési képviselőjének meghívására.

Olvasson tovább...

ERŐS HÚSVÉTI FORGALOMRA SZÁMÍTANAK AZ ÁRUHÁZLÁNCOK

A tavalyinál is erősebb húsvéti forgalomra számíthat a kiskereskedelem, a vásárlók változatlanul a sonkákat, a tojást, a kalácsokat és a csokoládé figurákat keresik leginkább, a minőségi termékek iránt egyre nagyobb az igény - derül ki az MTI által készített körképből.

Olvasson tovább...

MINDENKIT BETERELTEK A PARKOLÓBA AZ M3-AS AUTÓPÁLYÁN

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának munkatársai 2018. március 26-án az M3-as autópálya 49. számú főúti csomópontjában „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést tartottak.

Olvasson tovább...

Emelkedik a benzin ára

Emeli bruttó 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik – értesült piaci forrásból csütörtökön az MTI.

Olvasson tovább...

Ötszörös forgalmat hoz a szállodákban a húsvéti ünnepi hétvége

Ötszörös forgalmat hoz a magyarországi szállodákban a húsvéti négynapos ünnepi hosszú hétvége egy átlagos márciusi hétvégéhez képest a Szallas.hu adatai szerint. Az előfoglalások szerint Heves, Borsod, és Pest megye részesül a legnagyobb mértékben a húsvéti forgalomból, a foglalások fele apartmanba vagy vendégházba szól.A szállásfoglaló oldal adatai szerint az idei húsvét a foglalások alapján a tavalyi húsvéthoz képest is 6,23 százalékos növekedést jelez.

Olvasson tovább...

Árvíz és belvíz ellen is védekeznek a szakemberek

A belvíz miatt egyre több helyen már harmadfokú készültség mellett védekeznek. Emellett már csaknem kétszáz kilométeren árvízvédelmi készültséget is elrendeltek - olvasható az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Olvasson tovább...

Hamarosan lejár a kisebbségvédelmi kezdeményezés aláírásgyűjtési határideje

Április 3-án zárul az európai nemzeti kisebbségvédelmi kezdeményezés (Minority SafePack) aláírásgyűjtése, a szükséges egymillióból már több mint 900 ezer megvan - közölte a Rákóczi Szövetség főtitkára Budapesten szerdán.

Olvasson tovább...

Április közepéig kapják meg a nyugdíjasok a 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványokat

Vidéken is megkezdődött a nyugdíjasok 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványainak kézbesítése, a küldeményeket április közepéig minden érintett megkapja - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Olvasson tovább...

Fehérgyarmati edzőképzés a Fradi-stábbal

A Szatmár-Ferencváros női kézilabda utánpótlás együttműködés következő programjaként pénteken edzőképzést tartanak a fehérgyarmati városi sportcsarnokban. Elek Gábor, az FTC élvonalbeli női edzője mellett jelen lesz Bognár László, a Fradi kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója, valamint a zöld-fehérek két játékosa, Szucsánszki Zita és Szekeres Klára is. Az elméleti foglalkozások után 14.30-tól nyilvános bemutató tréningek lesznek a szatmári létesítményben. Idevágó információ, hogy 11 órától a sportcsarnok előtt parkírozó Fradi minibuszban lehetőség adódik a szurkolói kártyák kiváltására a ferencvárosi szimpatizánsok számára.

 

-SZON-

Olvasson tovább...