65 milliárd forintnyi egészségipari fejlesztés indult a kormány támogatásával az elmúlt öt hónapban

Az elmúlt öt hónapban 46 egészségipari beruházást segített a kormány 50 milliárd forint támogatással, ennek eredményeként 65 milliárd forintnyi fejlesztést indítottak az egészségiparba beszállító magyar cégek - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán közzétett videójában szerdán.

Olvasson tovább...

Baleset miatt lezárták a 4-es főutat Nyírtassnál

Árokba csapódott egy kamion a 4-es főúton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtassnál, ezért a főutat lezárták - közölte a honlapján térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szerda reggel.

 

 

Olvasson tovább...

Hat hónappal meghosszabbítja a kormány a hitelmoratóriumot

A munkahelyeket és a családok életszínvonalát a járvány ideje alatt is meg kell védeni - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Facebook-oldalán közzétett videóban, bejelentve, hogy a háztartásoknak nyújtott hitelmoratóriumot - bizonyos társadalmi csoportok esetében - 2021. január 1-jétől további hat hónapig meghosszabbítják.

Olvasson tovább...

JÁNDON LESZ MEGTARTVA AZ ŐSZI TRÓFEAMUSTRA - MÁS VADÁSZTÁRSASÁGOK IS BEMUTATHATJÁK A SZARVASTRÓFEÁKAT

A több mint harminc vadásztársaságot tömörítő vásárosnaményi Felső-Tiszavidéki Vadgazdák Szövetsége a napokban megtartotta küldöttgyűlését. A Hunor étterem konferenciatermében meghallgatták az elmúlt időszakról szóló beszámolót, és szó volt a szövetség pénzügyi helyzetéről is.

Olvasson tovább...

Diákhitel Központ: szeptember 24-ig meghosszabbították az igénylési határidőt

A nagy érdeklődésre és a beiratkozási időszak elhúzódására való tekintettel a Diákhitel Központ szeptember 24-ig meghosszabbítja a szabad felhasználású diákhitel igénylési határidejét.

Olvasson tovább...

581 FŐVEL EMELKEDETT A BEAZONOSÍTOTT FERTŐZÖTTEK SZÁMA, NYOLCAN HUNYTAK EL AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN

581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 14 460 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Olvasson tovább...

ÁTADTÁK A RENDŐRÖK A CSENGERBEN ELFOGOTT HATÁRSÉRTŐKET A ROMÁN HATÁRŐRIZETI SZERV MUNKATÁRSAINAK

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai 2020. szeptember 14-én 17 óra 25 perckor Csengerben a vasútállomáson elfogtak három külföldit.

Olvasson tovább...

A kormánynak egyik kiemelt célja az egészségügyi ellátás korszerűsítése

A magyar kormánynak 2010 óta egyik kiemelt célja a hazai egészségügyi ellátás korszerűsítése - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára a helyi védőnői szolgálat felújított épületének átadásán kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszabezdéden.

Olvasson tovább...

HA VALAKI EGY BOLTBAN NEM VISELI A MASZKOT, Ő ÉS A BOLT IS KAP BÜNTETÉST

Ha valaki egy boltban nem viseli a maszkot, ő és a bolt is kap büntetést- jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombat este az M1 aktuális csatornán adott interjújában.

Olvasson tovább...

ÁTADTÁK A RENDŐRÖK A CSENGERNÉL ELFOGOTT AFGÁN HATÁRSÉRTŐT A ROMÁNOKNAK

Szabadnapos rendőr fogott el 2020. szeptember 12-én Csengerben egy határsértőt. A magát afgán állampolgárnak valló férfi személyazonosságát, illetve magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni.

 

Olvasson tovább...

A NAV REVIZOROK 38. HETI OPERATÍV ELLENŐRZÉSEK SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI HELYSZÍNEI

Az NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 38. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket.

Olvasson tovább...

844 FŐVEL EMELKEDETT A BEAZONOSÍTOTT FERTŐZÖTTEK SZÁMA ÉS ELHUNYT ÖT IDŐS, KRÓNIKUS BETEG

844 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 13 153 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Olvasson tovább...

Kontrát: a kormánynak fontos a határmenti térségekben élők véleménye

A kormánynak fontos a határmenti térségekben élők véleménye - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ömbölyön.

Olvasson tovább...