Seszták Miklós: másodiknak végezni az országban mindenkit büszkeséggel tölt el

Az országgyűlési képviselő a vasárnap megtartott EP-választás megyei eredményeire utalt azon a nyíregyházi sajtótájékoztatón, melyen megyénk kormánypárti képviselői értékelték a választási eredményeket.

Olvasson tovább...

900 millió forintból újul meg a nyírbogáti iskola

225 gyerek tanulási feltételei javulnak az 1980-ban épült, majd 2015- ben külsőleg már megújult nyírbogáti Vántus István Általános Iskolában a 837 millió forintos belső felújításnak köszönhetően. A pályázati forrásból finanszírozott beruházás kivitelezői szerződését ma írták alá ünnepélyesen Nyírbogáton.

Olvasson tovább...

HIVATALI VESZTEGETÉSSEL GYANÚSÍTANAK TIZENHAT BEREGSURÁNYI PÉNZÜGYŐRT

Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt gyanúsítottként hallgatott ki és vett őrizetbe a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) tizenhat, a beregsurányi magyar-ukrán határállomáson szolgáló pénzügyőrt - közölte a főügyész szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

TÉLŰZŐ FARSANGI TÁNCHÁZ TARPÁN A KOKAS BANDÁVAL

Idei esztendő első táncházát rendezték meg a Farsangi néphagyomány apropóján Tarpa Művelődési Házában.

Olvasson tovább...

ÁTADTÁK A VIETNÁMI ÉS BANGLADESI HATÁRSÉRTŐKET A ROMÁN HATÓSÁGOKNAK

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai Tyukod belterületén, míg a Csengeri Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Csengerújfaluban vontak ellenőrzés alá egy-egy lengyel honosságú személygépkocsit 2019. február 23-án éjjel.

Olvasson tovább...

Drágulnak az üzemanyagok

A Mol bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán – értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Olvasson tovább...

Téltemető túrát rendeznek szombaton Cégénydányádon

A tavasz hírnökeinek egyike egy apró sárga virágú gumós növény, a téltemető. Népi időjóslások szerint ha ez a virág előbújik, az a tavasz közeledtét jelzi. A közel 16 hektáros cégénydányádi Kölcsey-Kende-kúria angol típusú tájképi kertjében már február elejétől láthatjuk kinyílni a téltemető sárga virágszőnyegét.

Olvasson tovább...

Kásler: a kommunizmus a lényegünket akarta megsemmisíteni

A kommunizmus és a bolsevisták az anyagi javak mellett a lelkünket, a hitünket, a kultúránkat és az egyházunkat akarták elvenni, azaz a lényegünket akarták megsemmisíteni – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pócspetriben hétfőn, a kommunizmus áldozatainak emléknapján tartott megemlékezésen.

Olvasson tovább...

Nyugaton leginkább javításra használják a magyar mézet

A legyengült méhcsaládok és az olcsó külföldi méz is gondot okoz itthon.

Olvasson tovább...

Nyíregyházán árulták a kábítószert, fegyházbüntetés jár érte

A Nyíregyházi Törvényszék 2019. február 25-én kábítószer kereskedelem bűntette miatt M. M. I. vádlottat 4 év fegyházbüntetésre, társát, J. G. Zs. vádlottat pedig 2 év börtönbüntetésre ítélte. Mindkét vádlottat eltiltotta a közügyek gyakorlásától a szabadságvesztéssel megegyező időtartamban.

Olvasson tovább...

Emelkedett az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 5-5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán.

Olvasson tovább...

NAV: március 18-ig akár sms-ben is kérhető az szja-bevallási tervezet postázása

 
Március 18-ig akár sms-ben is kérhetik az szja-bevallási tervezetük postázását az adóhatóságtól azok, akiknek nincs ügyfélkapu-regisztrációjuk – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

Négy vietnámit szállított a Kálmánházi pihenőnél lekapcsolt embercsempész

A rendőrök az M3-as autópálya Kálmánházi Pihenőhelyén vonták ellenőrzés alá a külföldiekkel Budapest felé tartó járművet.
 
 
 

Olvasson tovább...

Csalók éltek vissza a Nemzeti Közművek nevével

Több visszaélés történt a Nemzeti Közművek (NKM) földgázszolgáltatójára hivatkozva az utóbbi időszakban: a csalók szükségtelen műszaki beavatkozások elvégzésére kötnek szerződést az NKM ügyfeleivel, majd nem teljesítik a megbízást – közölte a társaság az MTI-vel szerdán.

Olvasson tovább...