AZ EGYIK TULAJDONOS ZAVARTA MEG A TOLVAJOKAT NYÍRCSAHOLYBAN

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. M. 20 éves, L. N. 18 éves, és egy 15 éves nyírcsaholyi lakosok ellen.

Olvasson tovább...

KÖRÖZÖTT QUAD A CSENGERSIMAI HATÁRÁTKELŐHELYEN

A csengersimai közúti határátkelőhelyen 2020. július 7-én 22 óra 10 perckor jelentkezett kilépésre egy járműszerelvénnyel közlekedő 50 éves román állampolgárságú férfi.

 

Olvasson tovább...

Több ezer téltemető várta a túrázókat Cégénydányádon

A tavasz hírnökeinek egyike egy apró sárga virágú gumós növény, a téltemető. A közel 16 hektáros cégénydányádi Kende-kúria angol típusú tájképi kertjében általában már február elején láthatjuk sárga virágszőnyegét.
 
 

Olvasson tovább...

Ösztönözné az osztatlan közös földtulajdon felszámolását az AM

A most meghirdetett földvásárlási program fő célja az osztatlan közös földtulajdonok számának csökkentése - mondta Nagy János, az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Olvasson tovább...

Eb-pótselejtező - Bulgáriai továbbjutás esetén március 27-én kezdődik a jegyértékesítés

Amennyiben a magyar válogatott továbbjut a nyári labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőjének elődöntőjéből, akkor rögtön másnap, azaz március 27-én kezdődik a jegyértékesítés a Puskás Arénában március 31-én sorra kerülő második mérkőzésre, amely már az Eb-részvételről döntene.

Olvasson tovább...

Koronavírus - Tisztifőorvos: folyamatosan alkalmazkodni kell a járványügyi helyzethez

A járvány folyamatosan változó dinamikus rendszer, amelyhez alkalmazkodni kell, ezért vált szükségessé az eddigi eljárásrend megváltoztatása - hangsúlyozta az országos tisztifőorvos az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Olvasson tovább...

ÁLDOZATOK... GONDOLATOK A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJÁN

Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Évtizedekig még szűk családi körben sem volt biztonságos felidézni a tényeket a gulagról hazatérőknek.

 

Olvasson tovább...

MAGYAR REKORDOT LŐTTEK A KELET TÜZE ÍJÁSZ EGYESÜLET TAGJAI

Tizenhat beregi íjász gyűlt össze Vásárosnaményban szombaton, azzal a céllal, hogy új magyar rekordot lőjenek.

Olvasson tovább...

HAMIS ÚTLEVÉLLEL PRÓBÁLT BELÉPNI EGY TÖRÖK ÁLLAMPOLGÁR BARABÁSNÁL MAGYARORSZÁGRA

A barabási közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2020. február 23-án 13 óra 15 perckor egy török állampolgár.

Olvasson tovább...

AKÁR 5 MILLIÓ FORINTIG TERJEDŐ BÍRSÁGOT IS KAPHATNAK AZ ILLEGÁLIS AGANCSGYŰJTŐK

Jogosulatlan vadászat miatt akár 5 millió forintig terjedő bírsággal is sújthatják azt, aki engedély nélkül gyűjti az erdőkben az elhullajtott szarvasagancsokat.

Olvasson tovább...

Latorcai: a hazaárulás soha nem feledhető

Az árulás - különösen, ha a hazát érinti - soha nem feledhető, függetlenül attól, hogy mely évszázadban vagy birodalmi törekvés alapján történt vagy történik - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára hétfőn Budapesten.

Olvasson tovább...

EGY SZÖRNYŰ VASÁRNAP ESTE UTÁN ÚJRA EGYÜTT A KISARI CSALÁD

Riasztást kaptak a fehérgyarmati tűzoltók, Kisarba küldték őket egy családi házhoz ahol szénmonoxid került a ház légterébe.

Olvasson tovább...