Interneten reklámozzák a koronavírus elleni hamis gyógyszereket

A hamis maszkok, kézfertőtlenítők és tesztek után már megjelentek a koronavírus elleni hamis gyógyszerek is. Pár ezer forintért, vény nélkül bárki vehet az elsőre hangzatos készítményekből az interneten. Az országos tiszti főorvos szerint ezek az ismeretlen eredetű szerek akár súlyos egészségkárosodást is okozhatnak, ezért nem javasolja, hogy bárki ilyet vegyen – hangzott el az M1 Híradójában.

Olvasson tovább...

CSÚSZÁSBAN A KUKORICA BETAKARÍTÁSA SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYÉBEN

Az elmúlt hetekben hullott eső miatt késésben van a hazai takarmánykukorica betakarítása.

Olvasson tovább...

A ZÁHONYI VÁMOSOKNÁL MARADT A CSEMPÉSZÉSRE ÁTALAKÍTOTT KISBUSZ

A dohányt és a csempészésre használt járművet is lefoglalták a pénzügyőrök attól az ukrán férfitól, aki Záhonynál próbált hétszáz doboz cigivel bejutni az országba.

Olvasson tovább...

Csökken az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 3 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán – értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

Olvasson tovább...

Műtök fertőtlenítését segítő eszközöket vásárolt a nyíregyházi kórház

A központi műtőblokkok levegőjének fertőtlenítését segítő gépeket szerzett be egy uniós támogatású program segítségével a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház.

Olvasson tovább...

Vonat és egy autó ütközött Nagykállónál

Motorvonattal ütközött egy autó Nagykállóban Nagykálló belváros felől tartott a kertek irányába egy Dacia hétfő délután.

Olvasson tovább...

Közel hat kilométeren újul meg az autópálya

Nyíregyháza – Megközelítőleg 6 kilométeren újul meg az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldala – a 168-as és a 174-es kilométerszelvények között.

Olvasson tovább...

Nébih: nem tudni, mennyi fagyasztott zöldséget hívtak vissza

Egyelőre megbecsülni sem lehet, hogy mennyi lisztéria baktériummal szennyezett gyorsfagyasztott zöldséget kellett visszahívni - mondta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóságának igazgatóhelyettese hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Olvasson tovább...

Norvégokat legyőzve csoportgyőztes a magyar válogatott

Csoportgyőztesként lett nyolcaddöntős a magyar válogatott a debreceni női junior kézilabda-világbajnokságon, miután vasárnap 35-27-re legyőzte a norvég csapatot.

Olvasson tovább...

A Facebook alapítója már a világ harmadik leggazdagabb embere

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója a világ harmadik leggazdagabb embere lett azután, hogy cégének az árfolyama pénteken 2,4 százalékkal erősödött a New York-i értéktőzsdén.

Olvasson tovább...

Hat Európa-bajnok a női keretben

A belgrádi aranyérmes csapatból hatan lesznek ott a női vízilabda-válogatottban a szombaton kezdődő barcelonai Európa-bajnokságon.

Olvasson tovább...

Fotó©Bodnár Zsolt

Kedvezményesen üdülhetnek a nagyszülők az unokákkal

Nagyszülők is jelentkezhettek 2017-ben az Erzsébet-program részeként indított szociális üdülésre. A sikeres pályázók idén nyáron üdülhetnek együtt a 18 évnél fiatalabb unokákkal.

 

Olvasson tovább...

Fotó©Bodnár Zsolt

Uniós támogatásból fejlődnek a strandjaink

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Négy uniós pályázat segítségével több mint 4 milliárd forintot fordítanak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai kínálatának fejlesztésére. Ennek részeként elkezdődik a térség legjelentősebb szabadstrandjainak a fejlesztése.

Olvasson tovább...