CSERÉPKÁLYHÁBÓL ÁRAMLOTT VISSZA A FÜST TISZABEZDÉDEN

Cserépkályhából áramlott vissza a füst Tiszabezdéden, a Május utcában vasárnap.

Olvasson tovább...

TARPA FELÉ TARTOTTAK AZ IRAKIAK

A munkácsi határőrség Luzsankai határőrei jelzést kaptak, hogy több ismeretlen személyt láttak az ukrajnai Badaló (Бадалово) községnél a határ irányába közeledni.

 

Olvasson tovább...

EGY TELEFON MIATT GYANÚSÍTJÁK RABLÁSSAL AZ ARANYOSAPÁTI FÉRFIT

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. András 31 éves aranyosapáti lakos ellen.

Olvasson tovább...

KERÉKPÁRÚT ÉPÜLT CSENGERBEN

Csaknem három kilométer hosszú kerékpárút épült a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerben, a beruházás 400 millió forintba került, amelyet vissza nem térítendő, európai uniós támogatásból finanszíroztak - közölte a magyar-román határ melletti város önkormányzata szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

ISTENI SZERENCSE, HOGY SENKI NEM ÜLT A JOBB OLDALON

Szalagkorlát fúródott egy kisáruszállítóba október 30-án délután Lovasberényben.

Olvasson tovább...

PM: a Világbank versenyképességi rangsora igazolja, hogy Magyarország jó úton halad

A tavalyihoz képest egy helyezéssel előrébb lépett Magyarország, így az 52. helyen áll a Világbank Doing Business 2020 idei versenyképességi rangsorában, ami megerősíti, hogy a magyar gazdaságpolitika jó úton halad, a makrogazdasági stabilitás fenntartása mellett folyamatosan javulnak a gazdasági növekedés minőségi és versenyképességi feltételei - írta a Pénzügyminisztérium (PM) csütörtöki közleményében.

Olvasson tovább...

Miniszteri biztos: az ötletpályázatra benyújtott tervek mintaként szolgálhatnak a bölcsődefejlesztési beruházásokhoz

A bölcsődetervezési ötletpályázatra benyújtott munkák mintaként szolgálhatnak a beruházások során, de nem kötelező azokat teljesen felhasználni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának bölcsődei ügyek koordinációjáért felelős miniszteri biztosa csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Olvasson tovább...

Megyei emlékjelek ’56-nak

Az emlékjelek jellege és minősége leginkább az erre a célra szánt anyagi erőforrástól függött.
 
 

Olvasson tovább...

VESZÉLYES LEHET MEGENNI A HALLOWEEN-TÖKÖT - FIGYELMEZTET A AGRÁRKAMARA

Egyre népszerűbb ősszel a sütőtökfogyasztás és október végén a halloween-tök faragása, ugyanakkor míg az előbbiek finom csemegék, addig a dekorációs célra szánt tökök közül nem mindegyik ehető és már kis mennyiségben is komoly rosszullétet okozhatnak - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Olvasson tovább...

ITTASAN VEZETETT A MÁTÉSZALKAI NŐ VÁSÁROSNAMÉNYBAN

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 21-én éjszaka Vásárosnaményban vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 23 éves mátészalkai lakost.

Olvasson tovább...

NYOLC KAMIONOSNÁL TÁRTAK FEL JOGSÉRTÉST A RENDŐRÖK

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján hajtotta végre a rendőrség a TISPOL Truck & Bus elnevezésű országos közlekedésbiztonsági ellenőrzést 2019. október 14. és október 20. között.

Olvasson tovább...

TILTOTT SZEREK AZ ÉDESSÉGEK KÖZÖTT ZÁHONYNÁL

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több doboz tesztoszteront találtak édességek közé rejtve, Záhonyban.

Olvasson tovább...

LEZÁRT VÖDÖRBEN 45 KECSKERÁKOT TALÁLTAK A VÁMOSOK TISZABECSEN

A pénzügyőrök egy belépésre jelentkező ukrán autót és utasait ellenőrizték Tiszabecsen. Munkatársaink a csomagtér átvizsgálásakor egy lezárt vödörben 45 kecskerákot találtak. A nem megfelelő tárolás miatt nagy részük elpusztult.

Olvasson tovább...

LÁBON ÁLLÓ KUKORICA KAPOTT LÁNGRA MÁTYUSON

Kukoricatarló és lábon álló kukorica kapott lángra Mátyuson, a Petőfi Sándor utcában. A tűz egy erdőt és további öt hektár lábon álló kukoricát veszélyeztetett.

Olvasson tovább...