BALESETET OKOZOTT MÁTÉSZALKÁN A HELYI FÉRFI

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. március 17-én Mátészalka belterületén.

Olvasson tovább...

rendben zajlik az átállás a digitális munkarendre a szakképzésben is

Rendben zajlik az átállás a digitális munkarendre a szakképzésben is - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

FEHÉRGYARMAT KÉZILABDAÉLETE KLASSZISÁT BÚCSÚZTATTÁK

A búcsú, az elköszönés, előbb-utóbb az élet minden területén elkövetkezik az emberi életben.

Olvasson tovább...

Határőrt fenyegetett meg a két felbérelt férfi

A Vásárosnaményi Járási Ügyészség indítványára letartóztatásban marad az a két magyar férfi, akik október 20-án ukrán megbízójuk utasítására – egy fenyegető üzenettel ellátott – koszorút helyeztek el a barabási határrendészeti kirendeltségen dolgozó sértett háza elé.

Olvasson tovább...

34 EZER KILOGRAMM BÚZA GYŰLT ÖSSZE SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYÉBEN A „MAGYAROK KENYERE" PROGRAMBAN

A napokban rendezte meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei igazgatósága a „Magyarok kenyere – 15 millió búzaszem” elnevezésű országos program megyei zárórendezvényét, melyen Rácz Imre minden adományozónak megköszönte a felajánlását.

Olvasson tovább...

KÖZEL 400 SOFŐRREL FÚJATTAK SZONDÁT VÁSÁROSNAMÉNY KÖRNYÉKÉN

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság illetékességi területén finn módszeres ittasság-ellenőrzést hajtottak végre 2019. november 23-án.

Olvasson tovább...

Válságban az európai méhészet

Válságban van az európai méhészet, az Európai Bizottságnak ezért meg kell vizsgálnia a méhcsaládok csökkenő számának okait, és javaslatot kell tennie a válság kezelésére - emelte ki Nagy István agrárminiszter az EUObserver brüsszeli hírportálon hétfőn megjelent írásában.

Olvasson tovább...

Harmincéves az ENSZ gyermekjogi egyezménye

Szerdán lesz 30 éve, hogy elfogadták az ENSZ gyermekjogi egyezményét, amely azóta is a legszélesebb körben elfogadott emberi jogi dokumentum. A UNICEF az évfordulóra készített jelentésében azt írja, továbbra is a szegénység, a diszkrimináció és a fegyveres konfliktusok jelentik a legnagyobb veszélyt a gyerekekre.

Olvasson tovább...

Kásler: a kormány intézkedéscsomaggal segíti a cukorbeteg gyerekeket

A kormány intézkedéscsomaggal segíti az 1-es típusú cukorbetegséggel élő mintegy 4000 gyermeket, szüleik - indokolt esetben - jogosultak lesznek a gyermekek otthongondozási díjára - közölte az emberi erőforrások minisztere hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Olvasson tovább...

Élete meccsére készül a magyar válogatott Wales ellen

A magyar labdarúgó-válogatott tulajdonképpen döntőt játszik kedden Wales vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozatban, ugyanis amelyik csapat nyer, az – a csoportelső horvátok mögött másodikként – kijut a jövő évi kontinensviadalra.

Olvasson tovább...

A tej csak nehezen helyettesíthető

A tejtermékek nem hiányozhatnak a kiegyensúlyozott étrendből.
 
 

Olvasson tovább...

Megsemmisítő vereséget szenvedtek

Hatalmas pofont kaptak vasárnap a ceglédi mérkőzésen.

Olvasson tovább...