65 milliárd forintnyi egészségipari fejlesztés indult a kormány támogatásával az elmúlt öt hónapban

Az elmúlt öt hónapban 46 egészségipari beruházást segített a kormány 50 milliárd forint támogatással, ennek eredményeként 65 milliárd forintnyi fejlesztést indítottak az egészségiparba beszállító magyar cégek - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán közzétett videójában szerdán.

Olvasson tovább...

Baleset miatt lezárták a 4-es főutat Nyírtassnál

Árokba csapódott egy kamion a 4-es főúton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtassnál, ezért a főutat lezárták - közölte a honlapján térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szerda reggel.

 

 

Olvasson tovább...

Rétvári: az iskolai menzák gyakorlata is változik a járvány miatt

Az iskolai menzák gyakorlata is változik a koronavírus-járvány miatt: az ajánlások betartása érdekében már több intézmény változtatott házirendjén, hosszabb ebédidőt biztosítva a tanulóknak - közölte Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

SZEMÉLYGÉPKOCSI ÉGETT ÓPÁLYIBAN - A TŰZOLTÓK HÍREI

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Ópályiban, a Dankó István utcában.

Olvasson tovább...

951 FŐVEL EMELKEDETT A BEAZONOSÍTOTT FERTŐZÖTTEK SZÁMA ÉS ELHUNYT 8 KRÓNIKUS BETEG

951 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 20 450 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Olvasson tovább...

FEHÉRGYARMAT SEM KIVÉTEL MÁR, TÖBB FERTŐZÖTTRŐL IS TUDNAK A SZATMÁRI VÁROSBAN

Nagyon sokáig Fehérgyarmat "szűz területnek" számított a COVID-19 fertőzés tekintetében, a vírus magyarországi megjelenése óta nem volt igazolt fertőzött a szatmári városban.

Olvasson tovább...

Novák Katalin: a családok életszínvonalának javítása a cél

A családok életszínvonalának fenntartása, javítása a cél, mert a legjobb befektetés, ha a jövő generációjába fektet be a kormány - közölte az október 1-jétől hivatalba lépő családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden az M1 aktuális csatornán.

Olvasson tovább...

MAX. 40 FŐ AZ ESKÜVŐN, SZIGORÚBB MASZKVISELÉSI SZABÁLYOK – NYÍREGYHÁZA BESZIGORÍTOTT

A koronavírus járvány terjedésének lassítása napjaink legnagyobb kihívása, amely csak összefogással, fegyelmezettséggel, az egymásra való odafigyeléssel valósítható meg.

 

Olvasson tovább...

SZAGOT FOGOTT AZ M3-AS AUTÓPÁLYAI AKCIÓBAN A SZABOLCSI VÁMOSOK CIGIKERESŐ KUTYÁJA

Az M3-as autópályát is érintő teljes útzáras akcióban a NAV munkatársai és Cherry, a szolgálati kutya is sikeres volt.

Olvasson tovább...

633 FŐVEL EMELKEDETT A BEAZONOSÍTOTT FERTŐZÖTTEK SZÁMA ÉS ELHUNYT 8 KRÓNIKUS BETEG

633 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 19 499 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Olvasson tovább...

Koronavírus - Orbán: visszatérnek az akciócsoportok

Ismét felállítják azokat a szakmai csoportokat, amelyek a tavaszi védekezés során már sikeresen működtek - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, a Facebookon közzétett videójában.

Olvasson tovább...

Az internetes veszélyekről indít online adásokat a Nemzeti Kibervédelmi Intézet

Az internetes veszélyekről indít online adásokat (podcast) Kibertámadás címmel a Nemzeti Kibervédelmi Intézet - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Olvasson tovább...

HATÁRSÉRTŐKET ÉS EMBERCSEMPÉSZT FOGTAK EL A RENDŐRÖK BARABÁS ÉS TISZAADONY KÖZÖTT

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2020. szeptember 20-án 10 óra 23 perc körül Barabás és Tiszaadony között intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő férfit.

Olvasson tovább...

EMBERCSEMPÉSZÉS GYANÚJA MIATT ŐRIZETBE KERÜLT EGY MILOTAI FÉRFI, ÉS UKRÁN-MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ TÁRSA

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2020. szeptember 20-án 10 óra 23 perc körül Barabás és Tiszaadony között intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 42 éves milotai férfit.

Olvasson tovább...