CSERÉPKÁLYHÁBÓL ÁRAMLOTT VISSZA A FÜST TISZABEZDÉDEN

Cserépkályhából áramlott vissza a füst Tiszabezdéden, a Május utcában vasárnap.

Olvasson tovább...

TARPA FELÉ TARTOTTAK AZ IRAKIAK

A munkácsi határőrség Luzsankai határőrei jelzést kaptak, hogy több ismeretlen személyt láttak az ukrajnai Badaló (Бадалово) községnél a határ irányába közeledni.

 

Olvasson tovább...

ILLEGÁLIS CIGARETTAGYÁRAT SZÁMOLT FEL A NAV - TÖBB MINT TIZENNÉGY KAMION ÁRUT FOGLALTAK LE

Hatmillió szál cigarettát és további huszonegymillió szál előállításához elegendő dohányt talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy illegális budapesti cigarettagyárban. Az üzemben több tucat külföldi munkás élt és dolgozott bezárva, ők a raktárépületet sem hagyhatták el. A bűnszervezet irányítói előzetes letartóztatásban vannak.

Olvasson tovább...

MEGJELENTEK A REFERENCIAÁRAK ÉS ÁTLAGHOZAM-ADATOK A 2019. ÉVI KÁRENYHÍTŐ JUTTATÁS IRÁNTI KÉRELEM BENYÚJTÁSÁHOZ

A 2019. kárenyhítési évben bekövetkezett mezőgazdasági károk után a kárenyhítő juttatás iránti kérelem 2019. november 30-ig azon károsultak nyújthatják be, akik kárbejelentést tettek a 2019. évi kárenyhítési időszakra.

 

Olvasson tovább...

BIZONYÍTOTT A JÉGKÁRMÉRSÉKLŐ RENDSZER - FELE ANNYI JÉGKÁRT JELENTETTEK, MINT A VÉDEKEZÉS NÉLKÜLI UTOLSÓ ÉVBEN

Idén a tavalyi évnél korábban, már április 15-én megkezdte működését az országos jégkármérséklő-rendszer. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Agrárminisztérium által üzemeltetett rendszernek köszönhetően 2019-ben mindössze 37 ezer hektárra jelentettek be jégkárt a gazdák, a jégkár aránya pedig csupán 12 százalék volt a mezőgazdasági károkon belül.

Olvasson tovább...

KISVÁRDÁN TERJESZTETTE A KÁBÍTÓSZERT

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt intézkedés keretében vontak ellenőrzés alá Nyíregyháza belterületén egy személygépkocsi sofőrjét 2019. október 31-én.

Olvasson tovább...

300 ÚJ MUNKAHELYET HOZ LÉTRE EGY JAPÁN CÉG ÉSZAKKELET-MAGYARORSZÁGON - MÉG NEM TUDNI MELYIK VÁROSBAN

Északkelet-Magyarországra érkezik egy autóalkatrészeket gyártó fontos japán vállalat - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában Tokióból, ahol szerdán írta alá az erről szóló megállapodást.

 

Olvasson tovább...

Ez a hétvége a rali ünnepe lesz

Az Eb-futam résztvevői szombaton szőlőtőkék között, vasárnap a nyíregyházi belvárosban fognak száguldozni.

Olvasson tovább...

Kamion balesete az M3-ason

A baleset a Vásárosnamény felé vezető oldalon történt, a 227-es kilométernél.

Olvasson tovább...

FEHÉRGYARMATI ÉS TISZABECSI GYEREKEK KOLTÓN, A PETŐFI-SZAVALÓVERSENYEN

Petőfi Sándor máig a magyar nemzet összetartozásának kovásza. Rá emlékezve hatodik alkalommal rendezték meg Koltón a Petőfi-szavalóversenyt. Hagyománnyá vált, hogy a Luby Társaság közreműködésével a magyarországi diákok is részt vesznek a színvonalas versengésben.

Olvasson tovább...

BALESET TÖRTÉNT A MÁTÉSZALKA ÉS NYÍRMEGGYES KÖZÖTTI ÚTSZAKASZON

Összeütközött két személyautó szerda reggel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a 471-es út Mátészalka és Nyírmeggyes közötti szakaszán.

Olvasson tovább...

KÖRÖZTÉK A VÁSÁROSNAMÉNYI FÉRFIT... ÉS MÉG DROGOT IS TALÁLTAK NÁLA

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2019. november 1-jén Baktalórántházán igazoltattak egy 41 éves vásárosnaményi lakost.

Olvasson tovább...