AZ EGYIK TULAJDONOS ZAVARTA MEG A TOLVAJOKAT NYÍRCSAHOLYBAN

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. M. 20 éves, L. N. 18 éves, és egy 15 éves nyírcsaholyi lakosok ellen.

Olvasson tovább...

KÖRÖZÖTT QUAD A CSENGERSIMAI HATÁRÁTKELŐHELYEN

A csengersimai közúti határátkelőhelyen 2020. július 7-én 22 óra 10 perckor jelentkezett kilépésre egy járműszerelvénnyel közlekedő 50 éves román állampolgárságú férfi.

 

Olvasson tovább...

Szerda éjfélig adhatók le a személyijövedelemadó-bevallások

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) már évek óta online készíti a dokumentumot, sokaknak így nincs is sok teendőjük a bevallással. Szerdáig lehet rendelkezni az 1 + 1 százalékról is. Negyvenmilliárd forint a tét, ami hatalmas segítség a civil és egyházi szervezeteknek – hangzott el az M1 Híradójában.

Olvasson tovább...

Helytálltak a magyar termelők, most a vásárlókon a sor

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő közösségi oldalán videóüzenetben mondott köszönetet a helytállásért a magyar termelőknek. Arra hívta fel a figyelmet, hogy mi magunk is sokat tehetünk ezért a szektorért a vásárlással.

Olvasson tovább...

MEGVAN A PÉNZ AZ ÚJ KISAR-TIVADAR KÖZÖTTI HÍDRA

1969-ben avatták fel a Tivadart Kisarral összekötő Tisza-hidat a régi fahídtól kicsit keletre. Az akkor felavatott híd felett már eljárt az idő, a 2001-es nagy árvíz rá is ijesztett a helyiekre, hiszen már a híd járófelületét pedzegette a Tisza.

Olvasson tovább...

DÖBBENETES VADÁSZBALESET ÚJFEHÉRTÓN: KÉT KILOMÉTERRŐL LEADOTT LÖVÉS ÖLT MEG EGY UDVARÁN ÜLŐ FÉRFIT

Döbbenetes vadászbaleset történt pénteken Újfehértón. A 24.hu értesülései szerint egy őzvadászat közben leadott eltévedt lövés halálra sebzett egy település határában élő férfit. 

Olvasson tovább...

BALESETET OKOZOTT MÁTÉSZALKÁN A HELYI FÉRFI

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. március 17-én Mátészalka belterületén.

Olvasson tovább...

rendben zajlik az átállás a digitális munkarendre a szakképzésben is

Rendben zajlik az átállás a digitális munkarendre a szakképzésben is - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

Újabb tájékoztató filmeket jelentet meg a kormány

Újabb tájékoztató filmeket jelentet meg a kormány azzal a fő üzenettel, hogy a koronavírus-járvány miatt minimálisra kell csökkenteni a személyes találkozások számát - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a Facebookra feltöltött videójában.

Olvasson tovább...

Március 25-ig módosíthatók a középfokú felvételi jelentkezések

Még egy hétig, március 25-ig elektronikusan módosíthatók a középfokú felvételi jelentkezések - közölte az Oktatási Hivatal szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

Koronavírus - Megjelent és hatályba lépett a veszélyhelyzetet kihirdető kormányrendelet

Megjelent és délután háromkor hatályba is lépett a koronavírus miatt veszélyhelyzetet kihirdető kormányrendelet szerdán a Magyar Közlönyben.

Olvasson tovább...

NAV: a volt evásoknak elszámoló bevallást kell készíteniük

Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) megszűnésével a volt eva-alanyoknak elszámoló bevallást kell benyújtaniuk 2019-re - figyelmeztet honlapján az adóhatóság.

Olvasson tovább...