Seszták Miklós: másodiknak végezni az országban mindenkit büszkeséggel tölt el

Az országgyűlési képviselő a vasárnap megtartott EP-választás megyei eredményeire utalt azon a nyíregyházi sajtótájékoztatón, melyen megyénk kormánypárti képviselői értékelték a választási eredményeket.

Olvasson tovább...

900 millió forintból újul meg a nyírbogáti iskola

225 gyerek tanulási feltételei javulnak az 1980-ban épült, majd 2015- ben külsőleg már megújult nyírbogáti Vántus István Általános Iskolában a 837 millió forintos belső felújításnak köszönhetően. A pályázati forrásból finanszírozott beruházás kivitelezői szerződését ma írták alá ünnepélyesen Nyírbogáton.

Olvasson tovább...

Nemzeti Földügyi Központot hoz létre a kormány

Nemzeti Földügyi Központot (NFK) hoz létre a kormány, július 1-jétől ez az agrárminiszter irányítása alá tartozó központi költségvetési szerv végzi az állami földek kezelését, felügyeletét; a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet megszűnik.

Olvasson tovább...

Biciklik égtek egy nyíregyházi kerékpártárolóban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 25-én történt katasztrófavédelmi eseményei.

Olvasson tovább...

Diákhitel Központ: három év alatt 550-en pályáztak ösztöndíjra

Budapest – Három év alatt 550-en pályáztak a Diákhitel Központ ösztöndíjára – mondta Imre Zita, a központ marketing- és kommunikációs igazgatója kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Olvasson tovább...

Különös kamion rója a megye útjait

Kisvárda – Szükség van jó szakemberekre: kétkezi munkások nélkül megállna az élet.

Olvasson tovább...

Nem akart vele külföldre szökni, ezért cipőfűzővel fojtotta meg nagyecsedi szerelmét

Nyíregyháza, Nagyecsed – Emberölés bűntettével és fogolyszökés vétségével vádolja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség azt a nagyecsedi férfit, aki mialatt eltávozáson volt a börtönből, összeveszett az élettársával, és ennek során egy cipőfűzővel megfojtotta. Ezután pedig elrejtőzött a rendőrök elől.

Olvasson tovább...

ÚJ ÜZEMKÖZPONTOT KAP FEHÉRGYARMAT

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmatban közel egymilliárd forintos beruházással építenek fel egy ipari létesítményt.

Olvasson tovább...

ÉLETTÁRSÁT ÖLTE MEG A NAGYECSEDI FÉRFI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett és fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Z. Sándor 29 éves nagyecsedi lakos ellen.

Olvasson tovább...

JELENLEG 100 EZER TONNA IPARI ALMÁVAL NEM TUDNAK MIT KEZDENI A MEGYEI TERMELŐK

A közelmúltban megrendezett vásárosnaményi gazdafórumon dr. Nagy István kiemelte: a gazdálkodók kiszolgáltatottak a multinacionális feldolgozóknak, ezen a méltatlan helyzeten csak egy termelői összefogással létrehozott zöldség- és gyümölcsfeldolgozó üzem megépítésével lehet változtatni.

Olvasson tovább...

ITT AZ ÚJ INTERNETES KIHÍVÁS - SZEDD A SZEMETET ÉS FOTÓZD LE

Végre egy értelmes kihívás! Vizes jeges és egyéb veszélyes vagy értelmetlen Facebookos kihívások helyett végre egy értelmes jelenség ütötte fel a fejét a hazai közösségi média egén.

Olvasson tovább...

ARANYOSAPÁTIBA LÁTOGAT GEORGE PATAKI, NEW YORK ÁLLAM VOLT KORMÁNYZÓJA

"Különleges nap volt a mai nap az életemben. Dr. Tilki Attila képviselő úr felhívott, hogy sikerült a mindössze két napig Magyarországon tartózkodó New York állam volt kormányzójával egy találkozót megszerveznie." - tette közzé Aranyosapáti Község Önkormányzata hivatalos oldalán Kazsuk Csaba, a község polgármestere.

Olvasson tovább...

Szerszámokat loptak egy aranyosapáti házból

Aranyosapáti – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást H. András 23 éves és L. Ferenc 34 éves aranyosapáti lakosok ellen.

Olvasson tovább...

Autó füstölt Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Olvasson tovább...