ŐRIZETBE KERÜLT A CSARODÁNÁL ELFOGOTT EMBERCSEMPÉSZ

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatta, és őrizetbe vette azt a 42 éves magyar-ukrán kettős állampolgárt, akit 2020. október 23-án Csarodán fogtak el, miközben két illegális migránst szállított gépkocsijában.

Olvasson tovább...

AKINEK LÉGÚTI TÜNETE VAN, NE MENJEN KÖZÖSSÉGBE!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője a koronavírus-járvány megfékezése érdekében arra kérte az embereket, hogy légúti tünetekkel ne menjenek közösségbe, és szükség szerint konzultáljanak háziorvosukkal.

 

Olvasson tovább...

A kormánynak egyik kiemelt célja az egészségügyi ellátás korszerűsítése

A magyar kormánynak 2010 óta egyik kiemelt célja a hazai egészségügyi ellátás korszerűsítése - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára a helyi védőnői szolgálat felújított épületének átadásán kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszabezdéden.

Olvasson tovább...

HA VALAKI EGY BOLTBAN NEM VISELI A MASZKOT, Ő ÉS A BOLT IS KAP BÜNTETÉST

Ha valaki egy boltban nem viseli a maszkot, ő és a bolt is kap büntetést- jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombat este az M1 aktuális csatornán adott interjújában.

Olvasson tovább...

ÁTADTÁK A RENDŐRÖK A CSENGERNÉL ELFOGOTT AFGÁN HATÁRSÉRTŐT A ROMÁNOKNAK

Szabadnapos rendőr fogott el 2020. szeptember 12-én Csengerben egy határsértőt. A magát afgán állampolgárnak valló férfi személyazonosságát, illetve magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni.

 

Olvasson tovább...

A NAV REVIZOROK 38. HETI OPERATÍV ELLENŐRZÉSEK SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI HELYSZÍNEI

Az NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 38. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket.

Olvasson tovább...

844 FŐVEL EMELKEDETT A BEAZONOSÍTOTT FERTŐZÖTTEK SZÁMA ÉS ELHUNYT ÖT IDŐS, KRÓNIKUS BETEG

844 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 13 153 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Olvasson tovább...

Kontrát: a kormánynak fontos a határmenti térségekben élők véleménye

A kormánynak fontos a határmenti térségekben élők véleménye - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ömbölyön.

Olvasson tovább...

OMSZ: több mint háromszorosára nőt a mintavételek száma

Az utóbbi napokban háromszorosára nőtt a mentők által elvégzett koronavírus-mintavételek száma - közölte Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Olvasson tovább...

ÚJ COVID 19 FERTŐZÖTTET AZONOSÍTOTTAK A JÁRVÁNYÜGYI HATÓSÁG SZAKEMBEREI ZÁHONYBAN

A mai naptól már városunkban is megjelent a COVID19 járvány, új fertőzöttet azonosítottak a járványügyi hatóság szakemberei - olvasható a városlakóknak írt felhívásban Záhony Város Önkormányzata Facebook oldalán.

Olvasson tovább...

A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY MIATT NAPONTA HÉTEZREN KÉRNEK TESZTET

A koronavírus-járvány miatt naponta hétezren kérnek tesztet, ezért is kellett növelni a tesztek szállításához szükséges betegkocsik számát. A tesztek kiértékeléséhez a laboratóriumi kapacitás elegendő - mondta az országos tisztifőorvos egy online egészségügyi szakmai konferencián szerdán Budapesten.

Olvasson tovább...

CSÜTÖRTÖKÖN FEHÉRGYARMATON, PÉNTEKEN ÚJFEHÉRTÓN ELLENŐRIZNEK A NAV MUNKATÁRSAI

Az NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága szeptember 10-én csütörtökön Fehérgyarmaton tervez helyszíni ellenőrzéseket.

Olvasson tovább...

Palkovics: a kormány olyan szövetségeseket keres, akik fejlesztik a térség gazdaságát

A kormány olyan szövetségeseket keres, akik fejlesztik egy adott térség gazdaságát, munkahelyeket teremtenek, valamint készen állnak a fejlődésre és a fejlesztésre - jelentette ki Palkovics László a konzerviparban tevékenykedő Jonaco Kft. gyártástechnológiai fejlesztésének átadásán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton kedden.

Olvasson tovább...

Átadták Fehérgyarmat új piacát

Elkészült Fehérgyarmat új piaccsarnoka, a mintegy 500 millió forint értékű beruházást Palkovics László innovációs és technológiai miniszter jelenlétében adták át kedden a szatmári kisvárosban.

Olvasson tovább...