Emelkedett az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 5-5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán.

Olvasson tovább...

NAV: március 18-ig akár sms-ben is kérhető az szja-bevallási tervezet postázása

 
Március 18-ig akár sms-ben is kérhetik az szja-bevallási tervezetük postázását az adóhatóságtól azok, akiknek nincs ügyfélkapu-regisztrációjuk – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

Folyamatosan erősödik a Szép-kártya-felhasználás

A február nem számít itthon erős hónapnak a turizmusban, de idén sok vendég volt a szállodákban, még az elemzőket is meglepte a növekedés. Külföldről is többen jöttek, mint tavaly: elsősorban Németországból, Oroszországból és Izraelből.

 

Olvasson tovább...

Diákoknak hirdetett országos verspályázatot az Emmi

Szabad a vers! címmel országos verspályázatot hirdetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsős általános iskolások és középiskolások számára klasszikus magyar költők családhoz köthető verseinek újragondolására a Családok éve alkalmából.

Olvasson tovább...

Fokozottan figyelnek a fiatal bűnelkövetőkre

– Öt éve folyamatosan csökken megyénkben a hatóságok tudomására jutott bűncselekmények száma, így a befejezett nyomozásoké is, ezért nagy hangsúlyt helyez az ügyészség arra, hogy a kevesebb ügyet még szakszerűbben, törvényesen, eredményesen, és a lehető legrövidebb időn belül befejezze – mondta a megyei főügyészség elmúlt éves munkáját értékelő értekezleten dr. Zsíros Zsolt megyei főügyész.

Olvasson tovább...

EMBERÖLÉS NYÍREGYHÁZÁN

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Cs. Gábor 25 éves nyíregyházi lakos ellen - írja a police.hu.

Olvasson tovább...

Elzárásra változtatták át a pénzbírságot

Baktalórántháza – A baktalórántházi rendőrök körözés alapján elfogtak és őrizetbe vettek egy leveleki férfit.

 

 

Olvasson tovább...

Fontos a nemzeti összetartozás

Magyar politikusok találkoztak kedd délután Zajtán, csakhogy nemzeti összetartozásuk ellenére más-más országból érkeztek. Még a hazánkbeli dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Schanda Tamás államtitkár is Romániából jött át a határ menti találkozóra, ugyanis délelőtt Szatmárnémetiben vettek részt egy ünnepségen. Ebből az alkalomból néhány órára megnyitották Zajta és Nagypeleske között a határt, így szinte egy ugrásra került Zajta Szatmárnémetihez.

Olvasson tovább...

Megteremteni az esélyegyenlőséget

Tiszabecs – Fontos a szocializáció, valamint az információban és érzelemben gazdag környezet már a születéstől kezdve.

Olvasson tovább...

Lezárta a téli üzemeltetést a közútkezelő

Fennállása óta a legnagyobb mennyiségű útszóró sót és kalcium-klorid-oldatot használt fel síkosságmentesítési munkáihoz az elmúlt télen – áll a társaság közleményében.

Olvasson tovább...

Emelkedik a benzin ára

Emeli bruttó 6 forinttal a benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásból az MTI.

 Az emeléssel a benzin literenkénti átlagára 365 forintra, a gázolajé pedig 368 forintra nő. A benzin ára legutóbb múlt pénteken emelkedett 4 forinttal, 359 forintra. A gázolaj ára március 9-e óta nem változott.

Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak az egyes töltőállomások árai között.

A benzin ára 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

 

-MTI-

Olvasson tovább...

A tavaszi szünetben is ingyen kaphatnak meleg ételt a rászoruló gyermekek

A tavaszi szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést, így akár 208 ezer fiatal kaphat meleg ebédet – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkársága hétfőn az MTI-vel.

Olvasson tovább...

Sajtótájékoztató a Szatmár-Beregi értékekről Vásárosnaményban

Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere, Baracsi Endre, megyei közgyűlés alelnöke és dr.Tilki Attila a térség országgyűlési képviselője tartott sajtótájékoztatót a Szatmár-Beregi értékekről a Vásárosnaményi Tourinform irodában.

Olvasson tovább...

Telt házas fórum Tarpán

Dr. Tilki Attilának, a 4. számú választókerület Országgyűlési Képviselőjének a meghívásának eleget téve, Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség Európai Uniós Ügyekért Felelős Államtitkára volt Tarpa vendége, egy lakossági fórum keretében, 2018. március 26.-án. Szécsi Szabolcs Polgármester, mint házigazda településvezető, kiemelte, hogy sorsdöntő fontosságú választás előtt áll az ország, s a Képviselő Úr által meghívott vendég, azaz Takács Szabolcs Államtitkár Úr, olyan a Kormány által ráruházott feladatokat lát el, amely tulajdonképpen történelmi fontosságú küldetés, s nem csak hazánk, de egész Európa jövője szempontjából, meghatározó jelentőséggel bír. 

Olvasson tovább...