65 milliárd forintnyi egészségipari fejlesztés indult a kormány támogatásával az elmúlt öt hónapban

Az elmúlt öt hónapban 46 egészségipari beruházást segített a kormány 50 milliárd forint támogatással, ennek eredményeként 65 milliárd forintnyi fejlesztést indítottak az egészségiparba beszállító magyar cégek - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán közzétett videójában szerdán.

Olvasson tovább...

Baleset miatt lezárták a 4-es főutat Nyírtassnál

Árokba csapódott egy kamion a 4-es főúton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírtassnál, ezért a főutat lezárták - közölte a honlapján térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szerda reggel.

 

 

Olvasson tovább...

NAV REVIZORI ELLENŐRZÉSEK SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYÉBEN - 2020. NOVEMBER 2-6.

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 45. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket.

Olvasson tovább...

3581 FŐVEL EMELKEDETT A BEAZONOSÍTOTT FERTŐZÖTTEK SZÁMA ÉS ELHUNYT 70 KRÓNIKUS BETEG

3581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 82 780 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Olvasson tovább...

337 ÁGYON LÁTNAK EL BETEGEKET NYÍREGYHÁZÁN A JÓSA ANDRÁS OKTATÓKÓRHÁZ COVID-RÉSZLEGEIN

Az egészségügyi válsághelyzetben az új típusú koronavírus-járvány miatt kórházban kezelt és súlyos állapotú betegek száma folyamatosan növekszik. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei COVID-19 betegek ellátása érdekében elkülönített kórházi kapacitásaink mellett a fertőzéssel nem érintett betegek ellátását is biztosítjuk - adott ki közleményt pénteken Dr. Szondi Zita orvosigazgató, főigazgató-helyettes

Olvasson tovább...

ŐRIZETBE KERÜLT A CSARODÁNÁL ELFOGOTT EMBERCSEMPÉSZ

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatta, és őrizetbe vette azt a 42 éves magyar-ukrán kettős állampolgárt, akit 2020. október 23-án Csarodán fogtak el, miközben két illegális migránst szállított gépkocsijában.

Olvasson tovább...

AKINEK LÉGÚTI TÜNETE VAN, NE MENJEN KÖZÖSSÉGBE!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője a koronavírus-járvány megfékezése érdekében arra kérte az embereket, hogy légúti tünetekkel ne menjenek közösségbe, és szükség szerint konzultáljanak háziorvosukkal.

 

Olvasson tovább...

Interneten reklámozzák a koronavírus elleni hamis gyógyszereket

A hamis maszkok, kézfertőtlenítők és tesztek után már megjelentek a koronavírus elleni hamis gyógyszerek is. Pár ezer forintért, vény nélkül bárki vehet az elsőre hangzatos készítményekből az interneten. Az országos tiszti főorvos szerint ezek az ismeretlen eredetű szerek akár súlyos egészségkárosodást is okozhatnak, ezért nem javasolja, hogy bárki ilyet vegyen – hangzott el az M1 Híradójában.

Olvasson tovább...

CSÚSZÁSBAN A KUKORICA BETAKARÍTÁSA SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYÉBEN

Az elmúlt hetekben hullott eső miatt késésben van a hazai takarmánykukorica betakarítása.

Olvasson tovább...

NAV REVIZORI ELLENŐRZÉSEK SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI HELYSZÍNEI, OKTÓBER 19-22.

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 43. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket.

Olvasson tovább...

BALESET MIATT VOLT ZÁRVA A 49-ES FŐÚT SZAMOSBECSNÉL

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2020. október 18-án 21 óra 18 perc körül a 49-es számú főút 49. kilométerében Szamosbecsnél.

Olvasson tovább...

HALÁLOS KIMENETELŰ KÖZLEKEDÉSI BALESET TÖRTÉNT KISAR KÖZELÉBEN (másol)

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. október 1-jén 17 óra 30 perc körül Kisar közelében.

Olvasson tovább...

HALÁLOS KIMENETELŰ KÖZLEKEDÉSI BALESET TÖRTÉNT KISAR KÖZELÉBEN

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. október 1-jén 17 óra 30 perc körül Kisar közelében.

Olvasson tovább...

KAMIONBALESET ÖKÖRITÓFÜLPÖSÖN - TELJES AZ ÚTZÁR

Szalagkorlátnak hajtott és megrongálta azt egy kamion Ököritófülpösön, a Kossuth Lajos utcában, azaz a 49-es főút belterületi szakaszán, az Arany János utca közelében.

 

Olvasson tovább...