Emelkedett az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 5-5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán.

Olvasson tovább...

NAV: március 18-ig akár sms-ben is kérhető az szja-bevallási tervezet postázása

 
Március 18-ig akár sms-ben is kérhetik az szja-bevallási tervezetük postázását az adóhatóságtól azok, akiknek nincs ügyfélkapu-regisztrációjuk – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

ÚJ GÉPJÁRMŰVEL GAZDAGODOTT PUSZTADOBOS

Zöldség-gyümölcs és egyéb élelmiszer szállítására is alkalmas kisteherautót vehetett át Pusztadobos Önkormányzata.

Olvasson tovább...

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA NYÍLIK A VÁSÁROSNAMÉNYI JÁRÁSBAN

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (SZSZBMK) pályázatot nyújtott be  ”Az alapellátás és népegészségügy rendszerének átfogó fejlesztése – népegészségügy helyi kapacitás fejlesztése”  címmel, az EFOP-1.8.19-17-2017-00027 kódszámú projekt megvalósítására, melynek köszönhetően a Vásárosnaményi Járásban Egészségfejlesztési Iroda (EFI) felállítására és működésének megkezdésére került sor 2018. március 1-től a Vásárosnaményi Kórházban.

 

Olvasson tovább...

A felmelegedés ellenére nincs árvízveszély

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Nem csupán hazai területeken, de Kárpátalja egyes részein is jelentősen megemelkedett az átlaghőmérséklet a Felső-Tiszán februárban, s mivel januárban jelentős hó hullott a térségben, okkal merült fel szerkesztőségünkben a gondolat, vajon nem indít-e a hirtelen hóolvadás árhullámokat a folyóinkon.

Olvasson tovább...

Ismét megmártózott a jeges Tiszában

Vásárosnamény – Dr. Skapinyecz József nőgyógyász az idén is tisztelgett a szőke folyó előtt.

Olvasson tovább...

Magyar Idők – Százmilliárdokkal részesülnek a települések a cégek sikeréből

Vaskos bevételük származik az önkormányzatoknak a helyi iparűzési adóból, 2017-ben nagyjából 640 milliárd forintot fizettek be az ország vállalkozásai a helyhatóságoknak. Az összeg ötöde a fővárosi önkormányzathoz került, de a budapesti kerületek és a megyei jogú városok is milliárdos summára tettek szert – írta a Magyar Idők kedden.

Olvasson tovább...

Különleges bibliakiállítás Csengerben

A csengeri O’sváth Gyűjtemény épületében látható a vizsolyi biblia mása.

Olvasson tovább...

Az izraeli kormány engedélyezte az orvosi marihuána exportját

Az izraeli kormány engedélyezte az Izraelben termelt orvosi marihuána és az ebből származó termékek exportját - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet vasárnap. 

Olvasson tovább...

Már nem lehet időközi választást kiírni ebben a ciklusban

Március 31-én tartják az utolsó időközi önkormányzati választásokat ebben a ciklusban, addig még 16 képviselő- vagy polgármester-választás lesz az országban.

Olvasson tovább...

Úgy dobáljuk ki az ételt, mintha nem lenne holnap

Magyarországon több mint 1,8 millió tonna élelmiszer kerül a kukákba évente. Az élelmiszer-hulladék jelentős hányada a háztartásokban keletkezik, mert a roskadásig megpakolt hűtőből a megromlott élelem a szeméttelepen köt ki.

Olvasson tovább...