ŐRIZETBE KERÜLT A CSARODÁNÁL ELFOGOTT EMBERCSEMPÉSZ

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatta, és őrizetbe vette azt a 42 éves magyar-ukrán kettős állampolgárt, akit 2020. október 23-án Csarodán fogtak el, miközben két illegális migránst szállított gépkocsijában.

Olvasson tovább...

AKINEK LÉGÚTI TÜNETE VAN, NE MENJEN KÖZÖSSÉGBE!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője a koronavírus-járvány megfékezése érdekében arra kérte az embereket, hogy légúti tünetekkel ne menjenek közösségbe, és szükség szerint konzultáljanak háziorvosukkal.

 

Olvasson tovább...

SZAGOT FOGOTT AZ M3-AS AUTÓPÁLYAI AKCIÓBAN A SZABOLCSI VÁMOSOK CIGIKERESŐ KUTYÁJA

Az M3-as autópályát is érintő teljes útzáras akcióban a NAV munkatársai és Cherry, a szolgálati kutya is sikeres volt.

Olvasson tovább...

633 FŐVEL EMELKEDETT A BEAZONOSÍTOTT FERTŐZÖTTEK SZÁMA ÉS ELHUNYT 8 KRÓNIKUS BETEG

633 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 19 499 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Olvasson tovább...

Koronavírus - Orbán: visszatérnek az akciócsoportok

Ismét felállítják azokat a szakmai csoportokat, amelyek a tavaszi védekezés során már sikeresen működtek - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, a Facebookon közzétett videójában.

Olvasson tovább...

Az internetes veszélyekről indít online adásokat a Nemzeti Kibervédelmi Intézet

Az internetes veszélyekről indít online adásokat (podcast) Kibertámadás címmel a Nemzeti Kibervédelmi Intézet - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Olvasson tovább...

HATÁRSÉRTŐKET ÉS EMBERCSEMPÉSZT FOGTAK EL A RENDŐRÖK BARABÁS ÉS TISZAADONY KÖZÖTT

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2020. szeptember 20-án 10 óra 23 perc körül Barabás és Tiszaadony között intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő férfit.

Olvasson tovább...

EMBERCSEMPÉSZÉS GYANÚJA MIATT ŐRIZETBE KERÜLT EGY MILOTAI FÉRFI, ÉS UKRÁN-MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ TÁRSA

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2020. szeptember 20-án 10 óra 23 perc körül Barabás és Tiszaadony között intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 42 éves milotai férfit.

Olvasson tovább...

Hat hónappal meghosszabbítja a kormány a hitelmoratóriumot

A munkahelyeket és a családok életszínvonalát a járvány ideje alatt is meg kell védeni - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Facebook-oldalán közzétett videóban, bejelentve, hogy a háztartásoknak nyújtott hitelmoratóriumot - bizonyos társadalmi csoportok esetében - 2021. január 1-jétől további hat hónapig meghosszabbítják.

Olvasson tovább...

JÁNDON LESZ MEGTARTVA AZ ŐSZI TRÓFEAMUSTRA - MÁS VADÁSZTÁRSASÁGOK IS BEMUTATHATJÁK A SZARVASTRÓFEÁKAT

A több mint harminc vadásztársaságot tömörítő vásárosnaményi Felső-Tiszavidéki Vadgazdák Szövetsége a napokban megtartotta küldöttgyűlését. A Hunor étterem konferenciatermében meghallgatták az elmúlt időszakról szóló beszámolót, és szó volt a szövetség pénzügyi helyzetéről is.

Olvasson tovább...

Diákhitel Központ: szeptember 24-ig meghosszabbították az igénylési határidőt

A nagy érdeklődésre és a beiratkozási időszak elhúzódására való tekintettel a Diákhitel Központ szeptember 24-ig meghosszabbítja a szabad felhasználású diákhitel igénylési határidejét.

Olvasson tovább...

581 FŐVEL EMELKEDETT A BEAZONOSÍTOTT FERTŐZÖTTEK SZÁMA, NYOLCAN HUNYTAK EL AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN

581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 14 460 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Olvasson tovább...

ÁTADTÁK A RENDŐRÖK A CSENGERBEN ELFOGOTT HATÁRSÉRTŐKET A ROMÁN HATÁRŐRIZETI SZERV MUNKATÁRSAINAK

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai 2020. szeptember 14-én 17 óra 25 perckor Csengerben a vasútállomáson elfogtak három külföldit.

Olvasson tovább...