BALESETET OKOZOTT MÁTÉSZALKÁN A HELYI FÉRFI

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. március 17-én Mátészalka belterületén.

Olvasson tovább...

rendben zajlik az átállás a digitális munkarendre a szakképzésben is

Rendben zajlik az átállás a digitális munkarendre a szakképzésben is - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

TELJESEN MEGTISZTULT A NATURA 2000-ES ÁRTÉRI ERDŐTERÜLET TISZASZALKA HATÁRÁBAN

Teljesen megtisztult a Natura 2000-es ártéri erdőterület Tiszaszalka határában egy péntektől vasárnapig tartó környezetvédelmi akció során.

Olvasson tovább...

BETILTANÁK AZ ÍZESÍTETT E-CIGARETTÁK ÁRUSÍTÁSÁT AZ USA-BAN

Az amerikai képviselőház hétfőn 213:195 arányban törvényjavaslatot fogadott el az ízesített e-cigaretták árusítási tilalmáról.

Olvasson tovább...

TÖBB TELEPÜLÉSEN TARTOTTAK ELLENŐRZÉST A VÁSÁROSNAMÉNYI RENDŐRÖK

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2020. február 24-én és február 29-én finn módszeres ittasság-ellenőrzést hajtottak végre. A rendőrök több településen összesen 738 járművezetőt ellenőriztek, akik közül senki nem bizonyult ittasnak.

Olvasson tovább...

NAV OPERATÍV ELLENŐRZÉSEK SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI HELYSZÍNEI - 2020. MÁRCIUS 2-6.

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 10. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

 

Olvasson tovább...

A TISZTIFŐORVOS SZERINT AMÍG NINCSENEK TÜNETEK, NINCS ÉRTELME ELVÉGEZNI A KORONAVÍRUS TESZTET

Amíg a beteg nem mutatja a koronavírus-fertőzés tüneteit, nincs értelme elvégezni a tesztet - mondta az országos tisztifőorvos a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában hétfőn.

Olvasson tovább...

Több ezer téltemető várta a túrázókat Cégénydányádon

A tavasz hírnökeinek egyike egy apró sárga virágú gumós növény, a téltemető. A közel 16 hektáros cégénydányádi Kende-kúria angol típusú tájképi kertjében általában már február elején láthatjuk sárga virágszőnyegét.
 
 

Olvasson tovább...

Ösztönözné az osztatlan közös földtulajdon felszámolását az AM

A most meghirdetett földvásárlási program fő célja az osztatlan közös földtulajdonok számának csökkentése - mondta Nagy János, az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Olvasson tovább...

Eb-pótselejtező - Bulgáriai továbbjutás esetén március 27-én kezdődik a jegyértékesítés

Amennyiben a magyar válogatott továbbjut a nyári labdarúgó Európa-bajnokság pótselejtezőjének elődöntőjéből, akkor rögtön másnap, azaz március 27-én kezdődik a jegyértékesítés a Puskás Arénában március 31-én sorra kerülő második mérkőzésre, amely már az Eb-részvételről döntene.

Olvasson tovább...

Koronavírus - Tisztifőorvos: folyamatosan alkalmazkodni kell a járványügyi helyzethez

A járvány folyamatosan változó dinamikus rendszer, amelyhez alkalmazkodni kell, ezért vált szükségessé az eddigi eljárásrend megváltoztatása - hangsúlyozta az országos tisztifőorvos az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Olvasson tovább...

ÁLDOZATOK... GONDOLATOK A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJÁN

Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Évtizedekig még szűk családi körben sem volt biztonságos felidézni a tényeket a gulagról hazatérőknek.

 

Olvasson tovább...