Koronavírus - Meghalt 115 beteg, 6360-nal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 115, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6360 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

Olvasson tovább...

A csomagszállítók még bírják a rohamot, de egy boltzár fennakadásokat okozhat

Egyszerre kell megbirkóznia a csomagszállító cégeknek az ünnepi szezonnal és az online vásárlások növekedése miatt amúgy is egyre nagyobb forgalommal - írta a hirado.hu kedden.

Olvasson tovább...

HÁROM HATÁRT KÖTNE ÖSSZE A ZÁHONYNÁL TERVEZETT GYALOGOS ÉS KERÉKPÁROS TISZA-HÍD

Záhony és a Tisza szlovák oldalán fekvő Kistárkány (Malé Trakany) együtt pályázott gyalogos-kerékpáros híd tanulmánytervének elkészítésére. Az elkészült terv alapjául szolgál majd egy későbbi pályázattal megvalósítható híd megépítésre - közölte közösségi oldalán Helmeczi László.

Olvasson tovább...

Maruzsa: a tanév végéig marad a tantermen kívüli, digitális oktatás

A tanév végéig, június 15-ig érvényben marad a tantermen kívüli, digitális munkarend, az óvodák és bölcsődék viszont május második felétől visszatérnek a normális működési rendhez - közölte a köznevelési államtitkár szerdán Magyarország kormányának Facebook-oldalán.

Olvasson tovább...

Szerda éjfélig adhatók le a személyijövedelemadó-bevallások

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) már évek óta online készíti a dokumentumot, sokaknak így nincs is sok teendőjük a bevallással. Szerdáig lehet rendelkezni az 1 + 1 százalékról is. Negyvenmilliárd forint a tét, ami hatalmas segítség a civil és egyházi szervezeteknek – hangzott el az M1 Híradójában.

Olvasson tovább...

Helytálltak a magyar termelők, most a vásárlókon a sor

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő közösségi oldalán videóüzenetben mondott köszönetet a helytállásért a magyar termelőknek. Arra hívta fel a figyelmet, hogy mi magunk is sokat tehetünk ezért a szektorért a vásárlással.

Olvasson tovább...

MEGVAN A PÉNZ AZ ÚJ KISAR-TIVADAR KÖZÖTTI HÍDRA

1969-ben avatták fel a Tivadart Kisarral összekötő Tisza-hidat a régi fahídtól kicsit keletre. Az akkor felavatott híd felett már eljárt az idő, a 2001-es nagy árvíz rá is ijesztett a helyiekre, hiszen már a híd járófelületét pedzegette a Tisza.

Olvasson tovább...

DÖBBENETES VADÁSZBALESET ÚJFEHÉRTÓN: KÉT KILOMÉTERRŐL LEADOTT LÖVÉS ÖLT MEG EGY UDVARÁN ÜLŐ FÉRFIT

Döbbenetes vadászbaleset történt pénteken Újfehértón. A 24.hu értesülései szerint egy őzvadászat közben leadott eltévedt lövés halálra sebzett egy település határában élő férfit. 

Olvasson tovább...

BALESETET OKOZOTT MÁTÉSZALKÁN A HELYI FÉRFI

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. március 17-én Mátészalka belterületén.

Olvasson tovább...

rendben zajlik az átállás a digitális munkarendre a szakképzésben is

Rendben zajlik az átállás a digitális munkarendre a szakképzésben is - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

Újabb tájékoztató filmeket jelentet meg a kormány

Újabb tájékoztató filmeket jelentet meg a kormány azzal a fő üzenettel, hogy a koronavírus-járvány miatt minimálisra kell csökkenteni a személyes találkozások számát - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a Facebookra feltöltött videójában.

Olvasson tovább...