Országos tisztifőorvos: már mindenhol jelen van a vírus az országban

Magyarországon szétterjedt a koronavírus, a vasárnapi adatok szerint a települések kilencven százaléka érintett - mondta az országos tisztifőorvos az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Olvasson tovább...

NAV REVIZORI ELLENŐRZÉSEK SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI HELYSZÍNEI (2020. NOVEMBER 23.-27.)

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 48. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket.

Olvasson tovább...

NNK: már több oltóanyag is az engedélyeztetés harmadik fázisában jár

Már több koronavírus elleni vakcina is az engedélyeztetési folyamat harmadik, vagyis a tömeges tesztelés fázisában jár a világban - mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) laborvezetője hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Olvasson tovább...

KERÍTÉST DÖNTÖTT, MAJD AZ ELŐKERTBEN ÁLLT MEG AZ AUTÓ ÓPÁLYIBAN - KISZÁLLTAK ÉS ELSÉTÁLTAK

2020. november 21-én késő délután Ópályi belterületén, a Petőfi utcában egy gépkocsivezető elnézte a kereszteződést és a menetirány-szerinti ellentételes oldalon lévő sarki ház kerítésének csapódva, azt átszakítva az ingatlan udvarán állt meg.

 

Olvasson tovább...

Kedd éjféltől teljesen megváltozik az élet – Újabb intézkedéseket jelentett be Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök reggel részt vett az operatív törzs napi tájékoztatóján, amelyen fontos kérdésekről döntöttek. Az ülés után a döntésekről a miniszterelnök közösségi oldalán tájékoztatott.

Olvasson tovább...

JOGOSÍTVÁNY NÉLKÜL VEZETETT VÁSÁROSNAMÉNYBAN

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2020. november 3-án Vásárosnaményban egy személygépkocsival közlekedő járművezetővel szemben.

Olvasson tovább...

HÁROM SZEMÉLYGÉPKOCSI ÜTKÖZÖTT TUZSÉRNÁL - A TŰZOLTÓK HÍREI

Három személygépkocsi ütközött össze a 4145-ös számú úton, Tuzsér és Tiszabezdéd között szerdán.

Olvasson tovább...

reggel hat órakor összeült az operatív törzs

Szerda reggel hat órakor kezdte a munkát az operatív törzs azzal, hogy áttekintette a kórházi kapacitásokat, számba vette a rendelkezésre álló kórházi ágyakat, ápolókat és orvosokat, a beüzemelt és a beüzemelhető lélegeztetőgépeket - közölte a miniszterelnök a Facebookra feltett rövid videóban.

Olvasson tovább...

Gyermekrajzpályázatot hirdetett a Magyar Közút

Általános iskolás gyerekeknek hirdetett országos gyermekrajzpályázatot a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a nyertes alkotások többek között útellenőri autók oldalán lesznek láthatók egy évig - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Olvasson tovább...

POZITÍV LETT SZIJJÁRTÓ PÉTER KÜLGAZDASÁGI ÉS KÜLÜGYMINISZTER KORONAVÍRUSTESZTJE ÁZSIÁBAN

Az ázsiai tárgyalások során, a Bangkokba történő érkezést követően Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter koronavírus-tesztje pozitív lett - tájékoztatta az MTI-t Paczolay Máté, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke.

Olvasson tovább...

NAV REVIZORI ELLENŐRZÉSEK SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYÉBEN - 2020. NOVEMBER 2-6.

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 45. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket.

Olvasson tovább...

3581 FŐVEL EMELKEDETT A BEAZONOSÍTOTT FERTŐZÖTTEK SZÁMA ÉS ELHUNYT 70 KRÓNIKUS BETEG

3581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 82 780 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Olvasson tovább...

337 ÁGYON LÁTNAK EL BETEGEKET NYÍREGYHÁZÁN A JÓSA ANDRÁS OKTATÓKÓRHÁZ COVID-RÉSZLEGEIN

Az egészségügyi válsághelyzetben az új típusú koronavírus-járvány miatt kórházban kezelt és súlyos állapotú betegek száma folyamatosan növekszik. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei COVID-19 betegek ellátása érdekében elkülönített kórházi kapacitásaink mellett a fertőzéssel nem érintett betegek ellátását is biztosítjuk - adott ki közleményt pénteken Dr. Szondi Zita orvosigazgató, főigazgató-helyettes

Olvasson tovább...