VIRÁGVASÁRNAPI ZENÉS ISTENTISZTELET GULÁCS REFORMÁTUS TEMPLOMÁBAN

Zenés Istentisztelettel emlékeztek Gulácson Jézus Krisztus jeruzsálemi bevonulására a község református templomában.

gulacs 1

A virágvasárnapi istentiszteleten Hézser Enikő Nt. asszony hirdetett igét. Ujvári Judit Gulács polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd kérte fel Kovács Nóri népdalénekest előadása megtartására.

A polgármester köszöntőjében elmondta: "Úgy éreztem, az egyik legnagyobb ünnepünkre való felkészülésben sokat segíthet egy kis elmélyülés,egy kis kikapcsolódás. Olyan előadót szerettem volna ebből az alkalomból meghívni Gulácsra,aki hangjával, előadásával egy rövid időre elfeledteti velünk gondjainkat, és az öröm és boldogság érzését nyújtja szívünknek..."

gulacs 2

"...Biztos vagyok abban,hogy személye garancia arra,hogy akik hallgatjuk őt, számunkra a húsvét az idei esztendőben valami megfoghatatlan és felemelő érzést fog jelenteni,amelynek emléke meg évek múltán is felmelegíti szívünket. Kérem,fogadják szeretettel Kovács Nóri énekesnőt és társát."

gulacs 5

Kovács Nóriék koncertjükben népdalokon keresztül mutatták be a húsvéti ünnepkör történéseit Jézus Krisztus jeruzsálemi bevonulástól az utolsó vacsorán keresztül a mennybemenetelig. A koncert végén Nóri erdélyi gyűjtésű gyönyörű tavaszi népdalokkal is megörvendeztette a közönségét.

A Zenés Istentisztelet után a gulácsi hölgyek és asszonyok által sütött finomságokkal szeretet vendéglátásra várták a koncerten résztvevő sokaságot.

gulacs 3gulacs 4gulacs 6gulacs 7gulacs 8gulacs 9gulacs 10

 

forrás: haromhatar.hu

Vissza