Villanyoszlopot döntött, áramszünetet okozott – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott kedden délelőtt Nyírtelek közelében, Bedőbokorban. Az ütközés következtében a villanyoszlop tőből kitört, a felső vezeték tartotta az út felett. A balesetben a jármű vezetője megsérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd az áramszolgáltató kiérkezéséig, egy kézi tűzoltó készülékkel a helyszínt biztosították. A villanyoszlop cseréjének idején átmenetileg háromszáz fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás. Szintén villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi kedden este Nagycserkeszen, a Kossuth utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és értesítették a közüzemi szolgáltatót.

Összehordott papírhulladék és faforgács gyulladt meg az esti órákban Nyíregyházán, a Károly Mihály utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Ötszáz négyzetméteren a száraz fű és kukoricatároló gyulladt meg az esti órákban, Tiszanagyfaluban, a Honvéd utcában. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

 

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Vissza