TÖBB KÖRÖZÖTT SZEMÉLY CSUKLÓJÁN IS KATTANT A BILINCS SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYÉBEN

A Mátészalkai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2018. május 13-án Ópályiban elfogtak egy 35 éves helyi férfit, akit a Mátészalkai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt körözött. Az egyenruhások a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság járőrei 2018. május 13-án Tuzséron elfogtak egy 39 éves tiszabezdédi férfit. Ellene a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség bocsátott ki elfogatóparancsot hamis vád bűntett elkövetése miatt. A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. József 19 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. május 13-án lopott kulcs használatával bement egy tiszavasvári családi házba, ahonnan készpénzt és karórát tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tettest rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Elfogásakor a rendőrök a lopott órát és a készpénz egy részét megtalálták és lefoglalták. A nyomozó hatóság a további eljárást a 19 éves férfi bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Vissza