RAJZPÁLYÁZATOT HIRDET GYEREKEKNEK AZ ENERGIAHATÉKONYSÁG JEGYÉBEN A MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat rajzpályázatot hirdet a KEHOP-5.4.1-16-2016-00104 azonosítószámú „Szemléletformálási programok az energiahatékonyság jegyében Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében” című projekt keretében.

Mit jelent számodra az energitakarékosság, hogyan tehetjük élhetőbbé a Földet? Rajzold le, fesd meg!

Pályázók köre: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nevelési és oktatási intézmények óvodás- és általános iskolás korú gyermekei A pályázat érvényességének feltétele: szülő/gondviselő a rajz hátoldalán tüntesse fel gyermeke nevét, életkorát, elérhetőségét, illetve a pályázat mellé szükséges csatolni a Megyei Önkormányzat honlapjáról letölthető Adatvédelmi nyilatkozatot.

A pályaműveket postai úton, vagy a Megyeházán személyesen átadva várjuk.(4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5. 137-es iroda) Pályázat benyújtási határideje: 2019. május 10. 14 óra Korcsoportonként az első három helyezett értékes nyereményben, a legtöbb pályázatot beküldő intézmény különdíjban részesül! Eredményhirdetés: A Magyar Természet Napja alkalmából rendezett workshop keretében

A beküldött rajzokat nem áll módunkban visszaküldeni, a legszebb rajzok rajzkiálllítás keretében megtekinthetőek lesznek a Megyeházán, illetve más helyszíneken.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat

Vissza