Megsemmisítő vereséget szenvedtek

Az elmúlt fordulóban hazai pályán döntetlent játszott a múlt szezonban még az NB I.-ben szereplő Vecsés ellen a Nyíregyházi SN NB I./B-s alakulata. Vasárnap a Cegléd vendégei voltak, amely az előző pontvadászatban szintén az élvonal tagja volt. A hazai csapat egy hete a Nyíregyházához hasonlóan szintén döntetlenre végzett, Krivokapicsék Hatvanban hagytak egy pontot. A találkozó első találatát Kurbely László szerezte, ekkor vezetett először és utoljára nyíregyházi csapat.

Szétesett a játékuk

A hazaiak fokozatosan vették át a játék irányítását, a kapuban parádézott Tamási Zsolt, a vendégek hibáit pedig lerohanással büntették a ceglédiek. A félidőre már több, mint tíz volt a felek között a különbség. Fordulás után nem változott a játék képe, tovább nyílt az olló a két csapat között, végül megsemmisítő vereséget szenvedett a teljesen széteső Nyíregyháza. A Nyíregyházi SN szombaton a Hatvan gárdáját fogadja.

Cegléd-Nyíregyházi SN 43-23 (20-7)

Cegléd, 400 néző, v.: Gáspár, Vörös.

Nyíregyházi SN: Nagy L.-Lestál, Gubó, Varga, Dobó, Kurbely 4, Gidai 5. Csere: Gadnai (kapus) Vasas 1, Szűcs 1, Stáb 8, Erdős 1, Nyitrai 2, Pánczél 1. Edző: Kaplonyi Zoltán.

HIRDETÉS
Kiállítások: 6, illetve 8 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 1/0.

Vissza