Mátészalkán fogták el a többszörösen körözött 24 éves nőt – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai elfogták T. János 60 éves ópályi lakost 2019. április 7-én, Nyíregyházán. A férfi ellen a Mátészalkai Járásbíróság hatóság félrevezetése bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Attila 34 éves cigándi lakos ellen. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. április 6-án este egy kisvárdai társasházban kifeszítette az egyik lakás ajtaját, bement és onnan ékszereket, valamint egy karórát eltulajdonított. A rendőrök a feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 7-én éjszaka a mátészalkai vasútállomáson elfogták M. Ildikó 24 éves budapesti lakost. A nő ellen 4 bírósági elfogatóparancs volt érvényben. A rendőrök a többszörösen körözött nőt a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Vissza