KÖRÖZTÉK A TUNYOGMATOLCSI NŐT - RENDŐRSÉGI HÍREK

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2019. november 17-én Győrtelken elfogtak egy 28 éves tunyogmatolcsi nőt.

bilincs noillusztráció!

Ellene a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel a korábban lopás bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott közérdekű munka büntetését nem kezdte meg. A rendőrök a nőt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. november 17-én Nyíregyházán elfogtak  egy 20 éves nyírpazonyi férfit. Ellene a Nyíregyházi Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2019. november 17-én Székelyen intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök az ellenőrzés alatt a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett. Megállapították továbbá, hogy a 26 éves demecseri lakost a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a férfit további mintavétel céljából előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Vissza