JÓ MÉRKŐZÉSEN, JÓ ELLENFÉLLEL SZEMBEN, JÓ JÁTÉKKAL, JÓL MEGSZOLGÁLT GYŐZELEM - FEHÉRGYARMAT-BALKÁNY 4:2 (1:1)

Jó mérkőzésen, jó ellenféllel szemben, jó játékkal, jól megszolgált győzelem ! FEHÉRGYARMAT SC – BALKÁNYI SE 4:2 (1:1) Fehérgyarmat, 200 néző.

fehergyarmat11

Játékvezető: Király Adalbert (Major Olivér – Piskóczi Zsolt)

FEHÉRGYARMAT SC: Jakocska Csaba, – Orosz Flórián, Szatke Márk Zoltán, Antal Roland, Mócsán Erik Tibor, - Ács Szabolcs (h.: Varga Ákos Gábor a 90. percben), Lakatos Ferenc (h.: Bobal Mátyás a 76. percben), Farkas Sándor, Kóczé Szabolcs (h.: Imre Márk a szünetben), - Barta Ferenc, Kovács Béla Róbert (h.: Geletey Zoltán a 80. percben). Edző: Harbula Balázs.

BALKÁNY SE: Zán Krisztián, – Szabó Balázs, Müller Zsolt, Varga Krisztián, Csehil János, - Szabó Milán Tamás (h.: Oniszyko Vadim a szünetben), Csatári Áron (h.: Huszár Sándor Dániel a 89. percben), Belényesi Miklós, Misák Sándor, - Bátyi László (h.: Petruska Attila a 76. percben), Angyal Norbert (h.: Sándor Ádám János a 90. percben). Játékosedző: Belényesi Miklós.

Csodálatos időjárási körülmények közepette, eszményi fociidőben kezdődött a mérkőzés, s szerencsére, ezek a feltételek, végig ilyenek is maradtak. A bosszantó Nyírmeggyesi „zakó” után, nagyon becsületesen készült egész héten a csapat, hiszen egy „pokolian” nehéz sorozat elébe nézünk, s a Nyírmeggyesen „elherdált” pontokat, valahol vissza kell a csapatnak hoznia, ezt kitűztük célul elébük, s egy ilyen lehetőségnek mutatkozott, a Balkány elleni derbi.

Azt jól tudjuk, hogy a Balkány, sokkal, de sokkal jobb csapat annál, mint amilyen pozíciót jelenleg elfoglal a tabellán, illetve amennyi pontot szerzett, nekem szent meggyőződésem, hogy a bajnokság finisére, simán ott lesznek az első nyolcban, azaz a mezőny első felében. Egy nagyszerű kupabravúr után érkeztek hozzánk, amely bravúrral, nem csak Balkánynak, de egész Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye labdarúgásának elismerést szereztek. Ehhez természetesen mi is gratuláltunk Nekik, egyben sok sikert kívántunk számukra, az újabb idegenbeli kupameccsükre, Szarvason ! Bár az utóbbi években, itthon és idegenben, szinte állandó jelleggel, „cipóra vertek minket” Balkányi Barátaink, ennek ellenére, én mindig nagyon örülök, ha velük játszunk, no nem vagyok azért „mazochista”, csak több nagyon jó Kedves

Barátom is van Balkányban, s közülük, az általam a lehető legőszintébben tisztelt és szeretett Sportelnök Úrral, a Drága Obsitos Norbi Barátommal volt szerencsém ma találkozni a meccs után, s vele egy jót beszélgetni. Esküszöm jól esett ! Most azonban „kivételesen” Norbi volt a szomorúbb, ezúttal ugyanis Ők szenvedtek vereséget, s a mi örömünk volt felhőtlen, a győzelmünk miatt. De nagyon aranyos volt az én Drága Barátom, mert teljesen őszintének tűnt, amikor azt mondta a meccs után, hogy „Fáj, hogyne fájna a vereség nekünk Attilám, de úgy vagyok vele, hogy az egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert olyan jó érzés számomra az én szívemhez közel álló Barátaimat, csapatuk győzelme után, ilyen boldognak látni !” Ez igazán jól esett !!!!!!

Engedjék meg, hogy túl részletes elemzésébe, had ne menjek bele a meccsnek, amit rögzítenék, hogy egyöntetű volt szinte mindenkinek a véleménye, hogy egy egészen kiváló mérkőzés volt, lüktető irammal és játékkal, két remekül felkészített csapattal, hat gyönyörű góllal, de valóban olyan találatokkal, hogy szent meggyőződésem, hogy a világ bármely labdarúgó pályáján, a ma született hat találatból, bármelyiket vastapssal ünnepelték volna ! Kemény, férfias küzdelem folyt a pályán, de emellett, kifejezetten sportszerű volt a találkozó légköre. S a hat találat mellett, amit ma Jakocska és Zán „összevédett”, hát az valami egészen parádés volt ! De mellettük, több mezőnyjátékos is olyan teljesítményt nyújtott, hogy azelőtt, nyugodtan „kalapot lehet emelni”. A közönség remekül szórakozott, s volt olyan, egyébként meglehetősen kritikus „attitűdű” drukkerünk, aki kijelentette, hogy ez már a harmadik olyan őszi hazai derbink volt, amikor nagyon jól futballozott a csapat, tetszett neki a fiúk játéka.

Játékosaink közül, több labdarúgónkon is látszott, hogy kifejezetten élvezték ma a focit, élvezettel tették a dolgukat. S ezt jó volt látni, nagyon jó volt látni. Ki merem jelenteni, nem érdemtelen a győzelmünk, amit egy remek csapat ellen arattunk, s ez jó alap lehet a heti felkészülésre, amelynek a „záró momentumaként”, szombat délután, a bombaformába lendült Tarpa otthonába látogatunk. S természetesen, nem „feltartott kézzel” megyünk ! Hogy aztán mire leszünk képesek, azt meg úgyis megmutatja majd az a másfél óra ! Ezért a szép győzelemért, s a mutatott játékért azonban mindenféleképpen jogos a gratuláció Harbula Mesternek, és a CSAPATNAK ! A találkozó kezdőrúgását, a 83 éves, s születésnapját ünneplő, „elnyűhetetlen” drukkerünk, Pótfi Lajos Bácsi végezte el, kívánjuk Neki, hogy Isten Éltesse Még Nagyon Sokáig !!!!!!!!!!!!!!!!!! S köszöntöttük a meccs előtt játékosunk, Mócsán Erik Szüleit is, házassági évfordulójuk alkalmából, ez a tüneményes házaspár, szintén rendkívül lelkes drukkere csapatunknak !!!!!!! S végül, de nem utolsó sorban, még egy dolog. Király Adalbert játékvezető sporttárs, asszisztenseivel, Major Olivérrel és Piskóczi Zsolttal, általános közmegelégedésre, roppant nagyvonalúan, korrekten, maximálisan a játék iránti alázattal vezették le a találkozót !!!!!!!!!!!

Köszönet a buzdításért, szurkolóinknak !

Ma újból, Mindenki jól érezte magát Fehérgyarmaton !

Harbula Balázs: – A jó’Isten tudja hogy mikor is verhettük meg utoljára a Balkányt ! Már-már mumusunk volt ez a kiváló csapat ! Ma azonban „megtörtük az átkot”, s a négy gyönyörű gólunk mellett, kihagytunk egy 11-est, lőttünk két kapufát, no meg legalább három óriási ziccer is kimaradt, de mindemellett, egy roppant kreatívan futballozó ellenfelet győztünk le, emiatt is kifejezetten értékes a sikerünk !
Belényesi Miklós: – Gratulálok az ellenfélnek, teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést ! Köszönjük meg Zán Krisztiánnak, hogy ilyen fantasztikus napot fogott ki, és négy gólon tudta tartani az ellenfelet !

Góllövők: Barta Ferenc a 28. percben, Lakatos Ferenc a 66. percben, Bobal Mátyás a 81. percben, Bobal Mátyás a 88. percben, illetve Belényesi Miklós a 32. percben, Belényesi Miklós a 86. percben.

Sárga lap: Ács Szabolcs a 89. percben, illetve Bátyi László az 59. percben.

Jó: Jakocska Csaba, Antal Roland, Mócsán Erik Tibor, Ács Szabolcs, Lakatos Ferenc, Farkas Sándor, Barta Ferenc, Kovács Béla Róbert, Bobal Mátyás, illetve Zán Krisztián, Müller Zsolt, Csehil János, Belényesi Miklós, Misák Sándor, Bátyi László, Angyal Norbert.

Ifi: 6:0. Félbeszakadt, a vendégcsapat hibájából ! /Gratulálunk Geletey Zoltán szakvezetőnknek és csapatának, akik továbbra is száz százalékosak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Megyei III. osztályú csapatunk, az FSC II., idegenben, 4:2-es vereséget szenvedett, Hermánszegen !/

Gratulálunk férfi kézilabda csapatunk győzelméhez, a bajnoki rajton !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisztelettel felhívnám a figyelmüket, hogy a Fehérgyarmat SC Facebok oldalán, Bereczki Zoltán Barátunknak köszönhetően, megtekinthető a Balkány elleni találkozónknak a fotóalbuma, s a mozgóképes felvételei is ! A Rádió Som műsorában, a héten meghallgathatják, a mérkőzés után készített interjúmat, Harbula Balázzsal, az FSC szakvezetőjével. A Városi Televízióban, felvételről láthatják majd hétfőn, a Fehérgyarmat-Balkány labdarúgó mérkőzést. Bíró Tibor operatőr kollégámmal, hétfőn este egyébként rögzítjük, a Csenger-Újpest NB. II.-es bajnoki futsal mérkőzést is, amelyet felvételről, a hétvégén, meg is tekinthetnek szintén a Városi Televízióban. Szombaton, férfi kézilabdacsapatunk hazai mérkőzése is rögzítve lesz, s az is adásba fog kerülni ! Böngésszenek bátran, s köszönjük a lájkolásaikat, s az esetleges megosztásaikat ! Továbbra is jár a Külön Köszönet, Bíró Tibornak és Bereczki Zoltánnak a folyamatos, áldozatkész munkájukért ! Bíró Tibinek külön köszönjük, a remek kis összefoglalót, a világhálóra feltöltéssel együtt, a mérkőzésről !!!!!!!

Tisztelt Blogböngészők !

Köszönöm hogy ezúttal is megtiszteltek a figyelmükkel, Isten Áldja Önöket !

Hajrá Fehérgyarmat SC !

Hajrá Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye labdarúgása !

Sportbaráti Üdvözlettel: Papp Attila /Papsi/
technikai vezető

Vissza