ÉLETTÁRSÁT ÖLTE MEG A NAGYECSEDI FÉRFI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett és fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Z. Sándor 29 éves nagyecsedi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi, a szabadságvesztés büntetésének végrehajtására kijelölt büntetés-végrehajtási intézetből engedélyezett eltávozásának időtartama alatt, 2018. június 16-án Nagyecsed külterületén egy veszekedés során megölte 19 éves élettársát, majd elmenekült a helyszínről.

Az ügyben beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a sértett halálát fulladás okozta. A rendőrök Z. Sándort egy fábiánházi lakatlan házban fogták el 2018. június 17-én 10 óra 15 perckor. A gyanúsított kihallgatása alatt beismerő vallomást tett. Ezután a rendőrök a már megkezdett szabadságvesztésének letöltése érdekében büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Vissza