Autó lángolt Rakamazon

Segédmotorkerékpár égett teljes terjedelmében egy parkolóban Nyíregyházán, az Ószőlő utcában hétfő hajnalban. A tűz átterjedt kettő, a motorkerékpár mellett parkoló személygépkocsira is. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak, gyorssugárral avatkoztak be. A szomszédos társasház előtti parkolóban hulladéktároló konténerekben, valamint személygépkocsi tankoló nyílásánál csaptak fel lángok, amelyet a nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltottak el.

Fenyőfa ága hasadt le és veszélyt jelentett a lakókra és a lakóházra Győrteleken, a Rákóczi utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kihúzós létrával avatkoztak be. Nyíregyházán, a Bazsalikom utcában személygépkocsira dőlt fa, amelyet a város hivatásos tűzoltói távolítottak el motoros láncfűrésszel.

Vaján kétszáz négyzetméteren száraz fű égett hétfőn. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez, gyorssugárral avatkoztak be.

Személygépkocsi motorterében csaptak fel a lángok Rakamazon hétfőn. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók vonultak, egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Vissza