ARANYOSAPÁTIBA LÁTOGAT GEORGE PATAKI, NEW YORK ÁLLAM VOLT KORMÁNYZÓJA

"Különleges nap volt a mai nap az életemben. Dr. Tilki Attila képviselő úr felhívott, hogy sikerült a mindössze két napig Magyarországon tartózkodó New York állam volt kormányzójával egy találkozót megszerveznie." - tette közzé Aranyosapáti Község Önkormányzata hivatalos oldalán Kazsuk Csaba, a község polgármestere.

aa4fotók: Aranyosapáti Község Önkormányzata

"Az Intercontinental szállodában George Pataki Úrral áttekintettünk a falunk fejlesztéseit, nagyon örült, hogy Aranyosapáti sok-sok pályázatot nyert. Elmondta, hogy a nagymamája Aranyoson a görögkatolikus templomba a nagyapja az Apáti római katolikus templomba járt. A falu ahogy mondta a szíve közepe.

Természetesen meghívtam a falunkba és el sem akartam hinni, hogy egyből igent mondott. Májusban jön, én azt szeretném hogy ő legyen a díszvendégünk a megújult Iskola átadáson. Annyit kért, hogy “ töltött káposzta legyen”, ...”mert ami itt Budapesten van az nem jó”.

aa2

Soha nem gondoltam 9 évesen amikor fellépő voltam a kormányzó korábbi látogatása során, hogy egyszer én hívhatom meg, mint polgármester George Patakit szeretett falunkba Aranyosapátiba." - írta meg Kazsuk Csaba polgármester.

 

-haromhatarhirei.hu-

Vissza